Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (109)

plakát

VyVolení (2005) (pořad) 

1. série 4*, 2. a 3. série 2* a čtvrtá zatím 4*

plakát

Žena v černém (2012) 

Kdo se bojí, sere v síni. Hodinu a půl jsem srala v síni. Co dodat. Nejděsivější horor, co jsem dosud viděla.

plakát

Purpurová barva (1985) 

U tohoto filmu jsem byla ochotná strávit i extra porci sentimentální šlehačky na konci, jak se říká, Spielbergovi jsem to žrala. Pomalejší tempo zde dává prostor pro vlastní přemýšlení a pro celý film se odehrává je jedna velká symfonie emocí. Kdo přes emoce moc není, tomu asi bude připadat prázdný, protože emoce zabírají většinu toho, co se na diváka hrne. Ale jsou to emoce snadno stravitelné, nejsou to hysterické výlevy nebo temná deprese, jak si lidé protahují sval po svalu před a po cvičení, tak mi připadá tento film jako protahovač všech emocí. Docela dobré se občas protáhnout.

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Propadala jsem pocitu, že čumím na Dawsonův svět nebo Gilmorova děvčata...

plakát

Proč chudoba? (2012) (seriál) 

Díl Vítej na svět byl to nejsilnější, co jsem v poslední době viděla.

plakát

Jak porodit a nezbláznit se (2012) 

Neberte se tak vážně a nehrajte si na filmové kritiky, tento film je nadsázka, jelikož jsem pár měsíců po druhém porodu, je to osvěžující šaškoláda na náš pošahaný stav a kdo to nechápe je stará konzerva. Neskutečná sranda.

plakát

MasterChef (2012) (pořad) odpad!

Porotci úroveň pomocné školy, Pohlreich je dobrotisko, od kterého to zní od srdce ve stylu těžko na cvičišti, lehko na bojišti, tady si hrají porotci na chuje. A jde jim to! Úplně v tom bahně zapadly jejich kulinářské postřehy, co to házení jídlem na zem? To je úcta k jídlu, i když ne dobrému? Cokoliv, co nemá náležitou úroveň hodíme do kanálu? Neumírají na světě lidi hladem nebo co? Pořad je dále nepřehledný, hraje si na světový, přitom je to jen přehlídka chování porodců k blití. Všem soutěžícím fandím, protože všichni jsou dobří, že nevrazili žádnému z porotců vidličku do hýždě.

plakát

Všichni dobří rodáci (1968) 

Pane bože, a já tento film objevím až ve třiceti letech... je to portrét, který měl být vyslaný do vesmíru, tací jsme.