Reklama

Reklama

Sejdeme se na Cibulce

(pořad)
Talk-show
Česko, 2013, 40 min

Účinkují:

Aleš Cibulka, Tereza Kostková, Aleš Háma, Vlasta Korec, Lumír Olšovský, Kamila Moučková, Eva Pilarová, Pavel Trávníček, Marie Retková, Václav Knop, Vladimír Hron, Kateřina Cajthamlová, Petra Janů (více)

Obsahy(1)

Zábavné setkání Aleše Cibulky a známých osobností, kteří se nebojí jeho nečekaných otázek. (TV Barrandov)

Recenze (79)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Cibulko, podstatné je, zda se ve tvém případě bude jednat o rostlinu dvouletou, či, nedejpeytla, vytrvalou.V obou případech se obávám toho, že zřejmě nebudu asistovat u smrti tvého pořadu, ať už dříve, či později. Chňá, chňá, chňá... a chňá...Tvůj epileptický smích mi připomíná Douglase, když chcal své paní skrze lososa na grilu, hmmm... výmluvnější gájprájd jsem fakt ještě nežral a to na mém jazyku již přistálo kdejaké hovno, inu, někdy se zvědavost nevyplácí a nestojí za předčasné šediny, nejistou erekci a chuť zabíjet. ()

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci být ošklivý, protože Cibulka nevypadá jako hlupák a určitě to všechno dá hodně práce, ale pro mě prostě nemá charisma, vtipům se nezasměju a popravdě nerozumím tomu obrovskému prostoru, který dostává (a to nejen) na Barrandově. A tohle talk show (viděl jsem tři) mě zoufale nebaví. PS To okázalé tykání (Jeníčku, Ládíčku) mezi moderátorem a hosty a neustálé poplácávání se po ramenou (Vás já si vážím! Já si vás taky vážím!) potopilo ti jednu hvězdičku, kterou by to zminěného ode mě dostalo. A nemyslím, že se můj názor změní, až mi bude sedmdesát. ()

Reklama

topi80

všechny recenze uživatele

Aleš Cibulka je takovým příjemným televizním společníkem pro staromilské důchodkyně. Disponuje jemným humorem, nedělá mu problém tlachat o ničem, aniž by jej opouštěl výraz, že ho i ty největší banality zajímají, občas udělá fórek, který nikoho neurazí. V podstatě jej nejedna taková babička vidí jako ideální partii pro svou vnučku. Takový zeť by jistě vyslechl všechny babičkovské historky, třeba tu, jak sousedka zavařuje okurky. Pravda, jiný člověk se na takovou seanci klidu, pohody a archaické veselosti dívá s otevřenými ústy a nestačí se divit, koho že to může zajímat. Na druhou stranu, je třeba uznat, že pro svou výše zmíněnou cílovou skupinu umí Aleš Cibulka udělat maximum, byť do Tomáše Slámy, Petra Jančaříka nebo Marka Ebena má dost daleko. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Cibuzka a ještě jeden z nich se setkali, aby si spolu zařádili a to co zůstalo v gumě, kterou vypáčili ze zadku jednoho z nich (dodnes se neví, kdo byl ten, kdo dělal maminku), se stalo základem pro hodnotný scénář další talk-show. Asi inspirované (jako tolik dalších blbostí) jistou zemí původu, která se na takovéto ubohosti specializuje. Uječený zženštilý moderátorka se prostě snaží o rozhovor. Výsledek je ujetý skoro jako on sám a člověku se snad i zasteskne po Novotném. ()

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Tragedie při sledování stálého a neupřímného Cibulkova smíchu !!! až se za břicho popadá !!! Perfektně vystižené kolegou MM_Ramone (4 kometáře na zpět).. Cibulkova kariera skončila nuceným odchodem z Českého rozhlasu 2 (když si pustil hubu na špacír), kde byl jako moderátor pátečního rozhlasového pořadu opravdu vynikající (před 20ti lety). ()

Galerie (813)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení pořadu probíhalo v Divadle U Hasičů. (max21)

Reklama

Reklama