Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (94)

plakát

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) 

Pach Krve 4 je stejně dobrej jako druhej díl. Začátek byl fakt luxusní. Jak jse zbouří ty psychopati a ze začátku ta hudba k tomu filmu mě dostala. A hustý bylo jak ho natahovaly na ten skřipec to nemělo chybu. A druhá část filmu byla hodně slušna. Dostalo mě to stima masovýma fondama. Herecké výkony normálka. Akorat ten konec si autoři mohli odpustit. Jak jedou na tom sněžnim skůtru a přezízne je osnatej drát. Dávám za film 70%.

plakát

Pach krve 3 (2009) 

Pach Krve 3 je horší než 1 a 2, Trojku je oproti dvojce nudnější a tentokrát herecké výkony čistej průměr. A je to trochu přehnány, že by jeden kanibal dostal s lukem všechny vězně to trochu bylo nahlavu, ale gore scény byly dobrý. Ale jinak jinak celkově film hodnotim 50%. Víc si to nezaslouží.

plakát

Colombiana (2011) 

Film Colombiana nebyl tak špatnej. Sice ze začátku jsem chtěl dát 60%, ale druhá půlka filmu mě mile překvapila. Akce tam bylo až aš. Nejvíc mě dostala ta vražda stěma žralokama. Podle mě nejlepší scéna v tom filmu. Akorát ten konec si autoři mohli odpustit. Dávám za film 70%.

plakát

Deník vraha (1995) 

Deník Vracha je podle mě slušnej film. Ani nemám tomuto filmu co vytknout. A ani žádný zápory jsem na tomto filmu nenašel. Podle mě slušné životopisné drama. Hlavní herec předváděl obdivuhodný herecký výkon. A podle mě se na tu roli hodil. Dávám za film 80%.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Čekal jsem podle hodnocení na cdfd, že ten film bude nic moc. Ale film Kovbojové a vetřelci mě mile překvapil. Hned první scéna byla fakt dobrá. U tohoto filmu jsem se vůbec nenudil a parkrát i zasmál. Daniel Craig a Harrison Ford se podle mě do těch rolých hodí. Celkově podle mě hodně podařanej film. Dávám za film 80%.

plakát

Terapie - Série 1 (2011) (série) 

Roden hraje jako vždy na výbornou a první pacientka působila velmi věrohodně. Dávam zatim za první díl 80%.

plakát

Zámecká zrůda (1995) 

Film Zámecka zrůda nebyl tak špatný. Zrůda byla dobře udělany a herecké výkony nadprůměr. Ale napětí tady bylo hodně. Líbil se mi příběh a všechno v tomto filmu. Akorát ten konec si autoři mohli odpustit. Dávám za film 70%.

plakát

Zrůda Ed Gein (2000) 

Zrůda Ed Gein jsem ještě viděl na kazetě. A tedle film se mi strašně moc líbil. A hlavní herec, který hrál hlavní postavu byl prostě skvělelý. A v tomto filmu bylo napětí až až. Lepší psycho film jsem dlouho neviděl. Dávám za film 80%.

plakát

Zrůda (2003) 

Film Zrůda nebyl tak špatnej. První půlka filmu se mi hodně líbila a druhá půlka filmu byla už jenom nadprůměrná. Čekal jsem od tohoto filmu víc. Dávam za film 60%.

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Nezvratný osud 5 jsem viděl ve 3D a podle mě to stálo za to. Vraždný byli detajlně udělaně a některé jsem ani nečekal. Podle mě byla nejlepší uvodní scéna a nebo v tý tělocvičně to nemělo chybu. Jako celek tedle film na mě působí kladně. Dávám za film 80%.