Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (27)

plakát

Havel (2020) 

Hodnota filmu je především pro Čechy, kteří znají Havla pouze jako ikonu revoluce. Film umě ukazuje že ikony jsou jen postavy a nikdo není idylický. Vždy je potřeba se koukat pestřeji a v souvislostech. Pro zahraniční diváky si myslím že to film přináší jen velmi málo. Jinak kamera a jinotaje jsou povedené.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Narazil jsem na to náhodou na Netflixu a o to to bylo větší překvapení. Výborná detektivka na pozadí mysteriozního příběhu. Skvělé obsazení a výborné propojení hlavního příběhu a epizodních zápletek. Kamera, hudba i kostými všechno vysoce nadstandardní.

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Příjemné překvapení. Knihu jsem nečetl, ale film mě mile bavil. Scény z New Yorku jsou jako z divadla, stejně jako hraní Vilhelmový, nějak mi to tam nezapadalo. Jinak hudba, kamera a střih pohodová.

plakát

Nádraží (2017) (seriál) 

"Come fly with me" ma na Csfd 76% tohle 44%, a i kdyz se jedna o blizkou kopii a videl jsem prvni dil, tak jsem se zasmal. Uvidime jak dal, ale zatim opravdu srovnatelne. Uvidime jak dal, jo a kdo se tesil na Particku tak hold mate smulu, tohle je proste jinej format, tak neskuhrejte a nepodstrelujte hodnoceni na zaklade Vasich mylnych ocekavani.

plakát

Mixology (2014) (seriál) 

Kdo to hodnotí špatně, je vidět, že se koukal na špatný seriál!. V rámci hranic sitcomu a vztahů jsou zápletky i vývoj dopracovány často hodně vysoko a pokud nečekáte umění tak se i zasmějete! Prostě seriál, který i s 13 x 20 minutami zkouknete za večer či dva a budete kontinuálně se uchechtávat.

plakát

Divoké historky (2014) 

Skvělý černý humor zasazený do syrových situacích deních strastí a depresí. Běžné situace dotažené dramaticky i komediálně do maxima. Jen zřídka kdy se ztotužňuji s postavami, ale zde jsem se zřídka kdy neztotožńoval. Příběh o detonátorovi musí získat každého městského řidiče. Neméně zajímavá byla i již typicky odlišná ''španělská'' kamera, kdy mě některé záběry vysloveně bavily. Vysoké hodnocení tomuto filmu přisoudí každy, kdo dokáže ocenit i jiné komedie než Pařba ''kdekoli'' a je ochoten si připustit, že filmy se od sebe mohou lišit více než jen příběhem.

plakát

Let's Dance All In (2014) 

Nečekal jsem mnoho, páté pokračování filmu, který je jen o tancování asi nebude mít oskarový scénář. Předchozí díly jsem neviděl, ale tento film sliboval All In, prostě to nejlepší z předchozích všech dílů. Tanec mám rád a tak jsem se těšil na perfektní kreace těch nejlepších. Ano, našlo se tam několik opravdu hezkých scén, kde choreografie byla na úrovni, bohužel v drtivé většině mi kreace nepřišly nijak zvláště zajímavé a ani jednou jsem nekoukal s otevřenou pusou, jako u některých performance ze světově známých i českých talentových soutěží. A to mě asi nejvíce zklamalo.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Popravde dle nazvu jsem sel na podprumernou komedii a to jeste Nemeckou.Nemcinu nepovazuju za libozvucny jazyk ani v pisnickach ci filmech,takze dabing jsem kvitoval s povdekem. Leta stare tema ucitele grazla co vlastne neni ucitel ale jen grazl jenz si osedla tu neproblematictejsi tridu se uz neda nijak znova pojmout. Nastesti omezeni v manevrovani s tematem pochopil i reziser a misto zbytecnych a trapnych novot se scenaristy pripravili radu foru a situaci ktere ac obcas na hrane teenage komedie bavily cely sal kina Atlas. Misto prumerne komedie jsem se opravdu pobavil a i diky monentu prekvapeni na me strane davam slusne 4 hvezdy!

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Kdo měl rád animované Ninja želvy co bezely vzdy rano na nove tak se mu budei film libit. Kdo nevi o co jde, nepamatuje si postavy a nebude si tak moci s filmem vzpomenout na charaktery tak asi tak nadsen nebude. Film si sam ze sebe dela legraci, nebere se prehnane vazne, jako nektere Marvelovky, ono co mu take s mluvicima zelvama v New Yorku zbyva. Ve filmu je mnoho momentu, kdy jsem se opravdu z hluboka zasmal a nektere prehnane sceny jsem i diky tomu odpustil... Proste je to akcni pohadka, presne v duchu sobotnich animovanych rán stravenych u telky. Kdo ceka kult oddavajici se puvodni predloze z komixu bude asi davat hodnoceni hodne nizko:-) Za me krasnych 70% az 75 %

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Dlouho jsem se odhodlával k tomuhle seriálu, ale shlédnul jsem ho již za dva večery a rozhodně nelituji. Jediné mě mrzí, že nelze dát 4,5 hvězdy, protože seriálu k dokonalosti chybí jen málo. Věrní letitý fanoušci McCounagheyho budou ze seriálu zklamaní, protože syrovost postavy kterou svým výkonem ztvárnil se vymyká všem jeho předchozím rolím. S Herrelosonem, který taktéž perfektní výkon se k sobě zapadnou (nezapadnou) perfektně. Kamera, střih i způsob režie divákovi jasně dává najevo, že si má užívat právě herecké exkalace obou herců a nečekat grandiózní dějové zvraty každých deset minut. Velmi zajímavě se snoubí vývoj postav, jejich postojů a názorů v různých časových pásmech s tím co je utváří. K úplné dokonalosti mi snad je chybí o více o závěru příběhu, některý otázkách atd. na úkor vývoje postav do prvních titulků.