Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (416)

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Nejsem žádný fanda westernů, vlastně je nemám rád, ale Opravdová kuráž je něco jiného. Možná je to kvůli skvělé režii bratrů Coenových, nebo jako vždy skvělému Jeffu Bridgesovy. Každopádně jsem si tento film oblíbil a od teď věřím, že Coenové s Jeffem dokáží natočit film jakéhokoliv žánru a pokaždé to bude super.

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Proč se točí takové slátaniny? No aby se na to lidi dívali, je jedno, že se jim to nebude líbit, ale svoje diváky si to pokaždé najde. No a název dělá hodně, proto pojmenovat tohle Červená karkulka nebyl špatný nápad. Teda aspoň co se týká prodeje DVD a BR, který se díky tomuto názvu jistě zvedl. No prostě blbost, ale dalo se to tu hoďku a půl vydržet, viděl jsem i horší filmy.

plakát

Strašáci (1971) 

Zajímavý thriller s mladým Horrmanem. Podíval jsem se na něj jenom díky tomu remaku, co má za chvíli vyjít. Do té doby jsem o tomto filmu ani neslyšel. No každopádně je dobře, že jsem se na něj podíval, stálo to za to. Byla tam banda fakt fest magorů, což není nikdy na škodu. Hodně drastické a ten konec byl fakt něco. No tak doufám, že ten remake bude aspoň z pulky tak dobrý.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Bylo to takové "divné". Určitě jsem od toho čekal něco jiného, než co jsem dostal. Třeba na začátku jsem vůbec netušil co se tam děje, kdo je ten chlap, proč to dělá, kam ji veze, atd. No prostě se mě to nezálo, ale zase na druhou stranu to nebylo zas tak špatné. Ty její představy byly tak zamotané, že už jsem pak nevěděl co je teda pravda a co výmysl. No možná při dalším podívání tomu příjdu na kloub.

plakát

Nezastavitelný (2010) 

Takových filmů tu už bylo... Většinou s letadlama. Tohle je sice trochu jiné, ale mě se to stejně zdá takové ohrané a o ničem. Bylo od začátku jasné, že ten zku*vený vlak zastaví. Jestli tohle někdo bere, jako spoiler, tak to sorry, ale to je přece u takovýchto filmů jasné. Ano herci byli super, chvilkama sem tu atmosféru tam docela žral, taky díky tomu takové hodnocení. No ale nebýt chyby jednoho debila, tak by ten film skončil dřív, než by začal. No prostě zbytečný film.

plakát

Rec 2 (2009) 

Jestli je to lepší, nebo horší, než první díl je těžko říct. Řekl bych, že oba díly mají něco do sebe. V prvním to byli obyčejné po krvi lačnící zombie. Tady už je to něco jiného a mě se to líbí. Herci a jejich výkony byli průměrné, ale stačilo to. Jako horor to u mě uspělo. Každopádně je to 100x lepší, než nějaké Paranormal Aktivity.

plakát

Thor: Příběhy z Asgardu (2011) 

Tak tohle se teda vůbec nepovedlo. Takovou blbost jsem dlouho neviděl, možná to bylo proto, že jsem doufal, že to bude něco, jako Thor. Tady se chová logičtěji a lépe Loki, než Thor, což mě nějak nesedí. Navíc Thor jako malé dítě je docela k smíchu. To je snad málo komiksů, které ještě nebyli zfilmované? Opravdu je nutné zfilmovávat takovéto blbosti? Řekl bych, že vůbec ne, ale to nech si přeberou ti, co se jich to týká.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Musím hned ze začátku podotknout, že jsem CA viděl ve 2D a s titulkama, proto se mě líbil víc, než Thor. Chris Evans se na tuto roli docela hodil. Aspoň jeho postava je podobná na komiksového CA. Hugo Weaving zahrál Red Skulla dobrě, prostě mu ty role záporáků jdou. Samozdřejmě největší hláškař byl Samuel L. Jackson, kdyby tam nebyl, tak by se stal film docela nudným. No když nad tím tak přemýšlím, tak tu docela hláškovala i postava Howarda Starka v podání Dominica Coopera. Celkově byl příběh docela dobrý. Dozvěděli sme se, jak vznikl CA a taky co se to dělo za druhé světové války. Ale to každý komiksový fanda znal už předtím ;) No ještě bych snad dodal: lidi, POČKEJTE si na tu SCÉNU PO TITULKÁCH!!! Stoji to za to, je tam PRVNÍ TRAILER NA AVENGERS! Sice krátký, ale je tam ;)

plakát

Megažralok versus crocosaurus (2010) odpad!

Když jsem se o tomto počinu proti přírodě dozvěděl poprvé, bylo to když jsem se dodíval na Mega Shark vs. Gigant Octopus, tak jsem nevěřil vlastním očím. Robert Picardo v takové blbosti? Bože Roberte, prober se!!! Hrál jsi nejlepší postavu na palubě Voyageru (Star trek Voyager) a teď bereš takovéhle podřadné role v takových sračkách? No je to škoda, ale pojďme se podívat na zoubek "filmu". Samozdřejmě, že se hercům ani herci říkat nedá. Ne proto, že by se snažili, ale hraní jim prostě nešlo, ale tu není ani náznak nějakého snažení. No prostě stejné, jako u všech těchto filmů. Abych pravdu řekl, měl jsem radši tu chobotničku, krokodýl je debil. Vlastně jediný kdo v celém tomhle veledíle uvažuje normálně je tek krokouš a náš kámoš žralůček... No prostě i když jsem se snažil úplně vypnout, nepřemýšlet a jen na to čumět, tak to nic nepomohlo. I ta mucha co mě prolétala hlavou (tam kde bývá normálně mozek.. já jsem si ho vyndal, aby byl můj pokus co nejlepší) pochopila, že je to naprostá blbost a donutila mě si dát mozek z5 a trpět. Pro vás pro všechny, kteří ste to JEŠTĚ NEVIDĚLI tu mám zprávu: pokud možno, tak se na to vůbec NEDÍVEJTE a pokud není jiná možnost, tak se OŽERTE a celou dobu se ŘECHTEJTE!!!

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Já bych to přirovnal ke Spartakovy, jenomže toto je upgradovaná verze. Je tu sice míň souložení a také míň akce, ale za to je tu velice silný příběh, rádoby modrooké zombie, draci, Momoa (Ronon), Bean a kurevsky obrovská zeď. Popravdě už se nemůu dočkat druhé série, doslova jsem se na tomto seriálu stal závislý. Tento seriál má obrovský potenciál o dost větší, než např. již zmiňovaný Spartakus. Třeba to, když vcházela Daenerys Targaryen do té koupele a ta služka jí říkala, že voda moc horká jsem pochopil až na konci první série. Mimochodem takovou korunu, jakou dostal Viserys Targaryen od Khala Droga bych já osobně nechtěl... A jestli není Joffrey Baratheon teplý, tak už asi nikdo.