Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (691)

plakát

Pokojný bojovník (2006) 

Moc přítomného okamžiku v příběhovém podání. Kdo je na cestě za překročením svého ega duší, tomu se tento film nevyhne...

plakát

Definice lásky (2012) (TV film) 

Snad jen, že na zůčastněné dámy se vesměs moc hezky kouká.. Jinak je to neuvěřitelně bezobsažný a sterilní snímek.

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Tohle bylo MNOHEM slabší, než první epizoda. A vlastně by se to dalo i vynechat. K dokonalému průseru chybělo snad jen cameo Giorgia Tsoukalose. A přitom tak hezký casting...

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Velice důstojná adaptace knihy. Obsazení je excelentní a k charakterům sedne skvěle. Nicméně na celé čáře vyhrává cameo Anny Polívkové. To šlo do kolen celé kino..

plakát

Prospektor (2018) 

Co do výpravy, hudby, make-upu a kostýmů jsem byl nadšený.. i casting se vydařil, až na otce.. ale zbytek bohužel kulhá. Což je velká škoda, ta atmosféra byla opravdu skvělá.

plakát

Sturgill Simpson uvádí Sound & Fury (2019) 

Moc hezká vylomenina. A pro Stugrilla (kterého jsem doposud neznal) vstupenka do mé audiotéky. Takový hudební videoklip jen tak nepotkáte.

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) odpad!

Tohle by snad ani nemělo být legální.

plakát

Infiltrace: Obchod se svědomím (2019) (TV film) 

O emoce se tady postal samotný život. Provedení je potom vcelku neuchopitelné, co do hodnocení. Lze jen poděkovat za to, že se opět některé věci dostaly na světlo... Trochu z osobnějšího soudku: Jako rodiče mne to asi zasáhlo více, než je zdrávo. Tohle byla opravdu síla a všechna čest klidnému otci z hlavního příběhu. Nedokážu říct, že bych to zvládl tak racionálně, abych se mohl dál starat o rodinu.. Panáka, potřebuju panáka..