Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (137)

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Myslím, že ze všech různých Superstar, X-Faktorů a dalších reality show je tohle ještě docela dobrý. Baví mě sledovat, jak mezi nimi vzniká rivalita a celkově jak jsou některý fakt vypatlaný. Na druhou stranu ta různá focení jsou docela zajímavá, stejně jako kostýmy, které mají někdy na sobě.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

1. série: Už po zhlédnutí pilotního dílu jsem byla nadšená a to mi vydrželo po zbytek první řady. Každý díl skvěle napínavý a příběh sám o sobě se hezky, ale pomalu rozvíjí a jednotlivé kousky do sebe začínají zapadat. Po tomhle jsem se druhé sezóny opravdu nemohla dočkat! 2. série Tak o druhé sérii mohu jen říct, že těch zvratů je na jednu řadu trochu moc. Možná ne nadarmo se říká, čeho je moc, toho je příliš. V půlce řady jsem si dala pauzu a k seriálu se vrátila až s příchodem třetí řady. Konec druhé série není špatný, ale člověk se musí trochu povznést nad z ničeho nic až moc nadpřirozené schopnosti, nad to, že každý druhý, ať už zloduch nebo klaďas, střílí šípy, a že každá nová postava není taková, jak se zdá. To vás začne časem trochu nudit. Ale když se přes to přenesete, nechá vás seriál pěkně napnuté a nedočkavé na další díl. 3. série (po 11. dílech). Flashe bych úplně vynechala. Kazí seriál úplně neskutečným způsobem. Kdo má rád filmová zpracování komiksů, asi se mnou nebude souhlasit, ale mně se na tomto seriálu líbila jeho realističnost. Arrow sice vypadal, že musí ovládat kdo ví jaké síly, aby byl tak dobrý, jak se tváří, ale pořád za tím stály jen léta tréninku. Ale že si tam "nakráčí" postava, která se po úderu blesku dokáže pohybovat rychleji, než kde jaké auto, to je trochu moc. Nemluvě o ženštině, která dokáže křísit mrtvé... Mrtvé několik dní...

plakát

Auta (2006) 

Páne jo, na tenhle kouzelný film bych skoro zapomněla! Nedávno jsem si ho znovu zhlídla a musím říct, že mě to bavilo i po šesti letech, kdy jsem tuhle animovanou blbinku viděla poprvé. Všechny postavy tu mají své charizma, což je celkem překvapující, když si uvědomíme, že jsou to "jen auta". Film je plný vtipu a tak pobaví nejen mladší generace, ale i dospěláky. Navíc příběh není jen chabá slátanina několika ohraných frází a dialogů, ale má spád, což se bohužel nedá říct o druhém dílu.

plakát

Auta 2 (2011) 

Zklamání, obrovské a za posledních několik měsíců vůbec největší. Nedávno jsem znovu viděla jedničku a byla jsem celá nedočkavá pustit si i druhý díl, ale výsledek mě nehorázně zklamal. Prvních několik minut jsem zívala a čekala, kdy se konečně příběh rozjede, a když jsem se toho dočkala, došlo mi, že tenhle díl bude hlavně o Burákovi. Což by samo o sobě nebylo špatné, protože v jedničce to bylo hlavně tohle auto, co obstarávalo téměř veškerou zábavu, ale ve dvojce tato postava ztratila svou humornost a stala se pro diváky nezajímavá. Což je zlé, zvlášť když se jedná o hlavní "postavu". Navíc, ta podobnost se všemi možnými akčními filmy tu byla opravdu nápadná, od dialogů po akční scény, vyšperkovaná jen animovanou technologií. Takže, dvě hvězdy s přimhouřenýma očima, protože když si vezmu, jak jsem se nudila...

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Nebylo to zlé, ale podruhé bych to už asi vidět nemusela. Pěkný happy end, spousta zbytečného protahování, obzvlášť na tom konci. Chvílemi jsem se trochu nudila.

plakát

Bastardi (2010) 

Z tohohle filmu mám dost rozpoluplné pocity. Myslím, že situace ve filmu se nedá moc srovnávat s realitou, podle mě jde docela o extrém. Nicméně extrém, který patrně někde možná i existuje a já jsem moc ráda, že jsem ze základky už pár let venku. Nevím moc, co bych vyzdvihla, snad jen, že můj slovník sprostých slov se rozšířil o pár nových výrazů. A moc nechápu "roli" Rytmuse. Krom toho, že ho fakt nemusim, zajímalo by mě, k čemu mu ta role vůbec byla. Ať zaleze zpátky do svýho světa "šoubiznysu" a nes**** se do filmu!

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Příjemný seriál, který dost nevídaným způsobem dokázal spojit pohádku s realitou. To, že jsou některé pro nás klasické pohádkové příběhy překroucené k nepoznání, je spíš výhodou, protože to podle mě vnáší do seriálu něco neočekávaného. Kdo by čekal, že Karkulku nesežral vlk, protože ona sama je vlkodlak a červenou pláštěnku nosí, aby se neproměňovala? A takových podobných "blbostí" je tenhle seriál plný, ale rozhodně se u toho člověk nenudí.

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Myslím, že seriál mohl skončit šestou, max. sedmou řadou. Konec prostě nějak nemůžu dokoukat, ztratilo to spád a dynamiku, navíc (a prosím, nezabijte mě vy, milovníci Big Bang Theory) Kaley Cuoco (Billie) mi strašně leze na nervy. Nejenom jako postava, ale i herečka. Díky poslední řadě musim snížit hodnocení ještě víc, i přesto, že se mi hodně líbily řady s Chrisem. Navíc strašně únavný byl "příběh" Cola a Pheobe, což už tu také někdo zmiňoval. Vrátit se z mrtvých jednou - fajn, ale po druhý už je to trochu moc.

plakát

Černá labuť (2010) 

Darren Aronofsky mě opět nezklamal. Celý fim jsem trnula, co se bude dít, a i když jsem byla koncem poněkud zmatená, dojem z celého filmu byl: "Páni". Natalie ve své roli baletky opět zazářila, a stejně tak Mila Kunis. A i když jsou Darrenovo filmy ten typ, že bych si je už znovu jen tak nepustila (podobně jako u Requiemu), patří jistě k nejlepším, jaké jsem kdy viděla. Zaslouženě 5 hvězd!