Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Drsný časy (2005) 

PROSTĚ NÁŘEZ! Ani chvíli jsem se nenudil. Christian Bale hraje pošahaného ex-mariňáka úplně skvěle. I z toho, jak si žehlí prádlo jde poznat, jaký je to magor. David Ayer je na takovéto filmy mistr. A to je tento film pouze předehrou k ještě lepšímu STREET KINGS.

plakát

Láska a sex (2000) odpad!

Romantické možná, komedie vůbec. Ani jeden z "vtipů" mne nerozesmál. Zápletka je... vlastně tam žádná zápletka není. Celý film se točí kolem toho, že Famke Janssen se snaží najít toho pravého. PROSTĚ ABSOLUTNĚ O NIČEM.

plakát

Prci, prci, prcičky 2 (2001) 

Nenáročný film se skvělým soundtrackem. Příběh je primitivní, ale hodnotím ho jako jednu z nejlepších komedií.

plakát

96 hodin (2008) 

Od tohoto filmu jsem si moc nesliboval, čekal jsem že hlavní hrdina bude 2/3 filmu pouze brečet nad ztrátou dcery, ale mýlil jsem se. Liam Neeson do toho skočil přímo po hlavě. Od chvíle, kdy přiletěl do Paříže, je tu akce nonstop. Tento film v kinech chyběl.

plakát

Hitman (2007) 

Dobré filmové zpracování PC hry, kde o akci a krev není nouze. Možná bije do očí podobnost s filmem "Agent bez minulosti". Jediné, co mi vadilo, byl místy pokulhávající scénář.

plakát

Constantine (2005) 

Film se mi líbil, zajímavý námět, dobré efekty. Peter Stormare podal dobrý výkon. Přidávám do oblíbených a hodnotím za 5*

plakát

Centurion (2010) 

Tomuhle fimu nemám co vytknout, skvělé a hlavně realistické souboje suprové nasnímání krajiny a docela pěkné divošky.Pro tento film není jiné hodnocení než 5*

plakát

Glimmer Man (1996) 

Skvělý film, akčním pasážím nemám co vytknout a hlášky mě rozesmívají ještě teď. Společně se Zákonem Ulice nejlepší Seagalovka.

plakát

Velkej biják (2007) odpad!

Co tohleto má být ? Scéna ve stanu s Mistique byla tak trapná že se mi až chtělo brečet. Nemám jinou možnost než dát ODPAD!