Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Salton Sea (2002) 

Film je to zajímavej, ale pořád mi tam něco vadilo, Jde o to, že se hrozně nepovedl výběr herců do rolí, fakt Vala nemusím a musím říct, že mi vadil dost i tady, prostě jsem mu nevěřil ani slovo, neudělal jsem si k němu pouto, což je u tohoto typu filmů dost podstatný. Jeho obličejový výrazy jsou strašně falešný a jde to vidět. Hlavní záporák s umělým nosem byl hrozně naspeedovanej a až moc přehrával, ale to všechno bych mohl nějak překousnout, kdyby ten děj byl nějak extra dobrý, ale spíš mi to přišlo hrozně překombinovaný a navíc konec stojí vážně za hovno. Nechápu, jak můžou vždycky koncem tak posrat celej film. Takže pro mě jen průměrný film o drogách, na který za chvíli zapomenu.

plakát

The Loved Ones (2009) 

A takovej nádhernej vztah mezi tatínkem a dcerkou to byl :D Tohle je dobře úchynej film, skvěle podaný příběh o tak trochu jiné rodince. Pomučeníčko bylo luxusní, někdy mě to zabolelo i za Brenta. 84 minut je úžasnej čas, není to zbytečně natahovaný, takže to nenudí a baví to celou dobu filmu. Konec je dost vyhrocenej, což je jedině dobře, takovej film jsem hledal, nikdy jsem nečekal, že něco takovýho naservírují zrovna v Austrálii, ale mýlil jsem se, vážně boží film, nemám tomu co vytknout.

plakát

Pozdravy ze spermabanky (2013) 

Skvělá komedie u které jsem se bavil od začátku do konce, nebylo to vůbec trapný, a i když ten nápad je fakt nereálnej, tak se musí ocenit, že vymyslet něco novýho je v týhle době už dost těžký. Vince Vaughn zahrál skvělej chlápka, o kterým si myslíte, že jen rozhazuje peníze a na všechny kašle, ale pak se to začne celé obracet a končí to klasickým happyendem, ale tady mi to ani vůbec nevadilo. Fakt povedená komedie, bavila mě od začátku do konce.

plakát

Oggy a škodíci (2013) 

Velký zklamání, Oggyho a šváby (škodíky) miluju, seriál jsem fakt zbožňoval od malička, ale film se moc nepovedl. Ty jednotlivý příběhy jsou dost nudný a hlavně to celé postrádá vtip, u některých scének jsem koukal i na mobil, jestli už nebude konec, protože to vážně strašně nudilo, jako seriál to je pecka, jako film to je takovej průměr, když budu hodnej, 3* dávám jen z nostalgie, ale seriálu to nesahá ani po kotníky.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Konečně pořádný film se starejma páprdama! Poslední dobou se strašně snaží všichni vydělat na starších hercích a točí filmy plné nostalgie, bohužel je to většinou dost o ničem a jsou to spíše průměrné filmy, ale to neplatí o Grudge Match. Marně jsem hledal záminku, proč nedat plný počet, čekal jsem na konec, který mi většinou film zkazí, ale nekonalo se nic, konec sice úplně nepotěšil, ale šlo o typický konec, který ani neurazil. Navíc poslední dvě scénky mezi titulky jsou naprosto dokonalý! :D Jinak Stallone a De Niro jsou perfektní, skvěle zvládli i choreografii boje a závěrečný zápas je epický a radši jsem ani netypoval kdo by mohl vyhrát. Víc jsem ale fandil De Nirovi,kterej byl celou dobu na ránu, ale nějak jsem si ho oblíbil. Je to celé pojatý hlavně komediálně, ale dramatické momenty tam jsou naprosto skvěle vsazené a docela u nich i ztuhne úsměv na rtech. Konečně film který nevsází jen na opotřebovaná jména, ale zaujme i příběhem a vedlejšími postavami, který jsou taky skvělý, i ten negřík Kevin Hart mě vážně bavil, jeho obličejové hraní je dokonalí. 90%

plakát

Justin: Jak se stát rytířem (2013) 

Musí se ocenit to, že Španělé umí natočit kvalitně graficky zpracovaný animák, jenže tím to asi končí. Ono to není úplně nejhorší, jen se snaží až moc hrát na komediální stránku a to jim nejde. Jinak je to klasický animák pro děcka, nic co by vybočovalo, prostě přímí děj, který se nedá zkazit, ale už ani nepotěší.

plakát

Památkáři (2014) 

Co to bylo za krávu na tý projekci?! Celou dobu jsem doufal, že jí někdo ustřelí hlavu, ten smích se nedal vydržet, ještě když ten film nebyl vůbec vtipnej.... Největší zklamání roku, takový obsazení a hovno z toho... Film má obrovský mezery ve scénáři, vtipy jsou strašně trapný a prvoplánoví, víc nepovedených vtipů jsem ve filmu snad ještě neviděl. Navíc jsem se už po 30 minutách koukal na mobil, jestli už nebude konec. Strašná nuda, nevyužitý herci a celý to bylo strašně laciný a nedotažený.... Sorry nemám extra vztah k umění, takže když tam vyndali ohořelej rám Picassa nebo co to bylo, tak jsem ani tu slzičku neuronil... No hnus, co vám budu povídat.

plakát

Pařba všech pařeb: Poslední kocovina (2014) 

Oukej, nevím co jste čekali, ale zrovna tuhle parodii bych odpady nezasypával. Joo není to nejvtipnější, ale zase je tu nejmíň trapných momentů, co se parodií týče. Párkrát jsem se zasmál a skoro vůbec jsem se nechtěl u tý parodie zabít, takže pro mě je to úspěch. Asi bych dal jen 2*, ale 29%? To si fakt nezaslouží, jsou o hodně horší parodie, jako například nové Scary movie, tohle je o několik stupňů nad ním, i když tu tvůrci úplně serou na děj a je tam hromada nelogičností, prostě parodie jak má být, jen není tak strašně trapná jako ty ostatní.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) odpad!

Nechápu, jak se mohl tenhle seriál natáčet celých 214 dílů, já asi nemám cit, pro tyhle starý sračky, stejně jako Star Trek mě i Stargate úplně obešlo, vždy když to dávali v televizi, tak jsem přepínal program a doteď na to mám alergii, nesnášim ty postavy tam, ty odporný efekty a "příběh"... Nelibí se mi na tom nic, nechápu, že může mít taková blbost tolik fanoušků po celém světě...

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

600 hodnocení, to to ale utíká, no nic, tak k filmu. Filmu strašně pomohlo to, že už se nebere tolik jako film pro teenagery. Jo pořád tam jsou nějaké náznaky ale už to není prvoplánová romance kde víte kdo přežije a kdo je ten největší zloduch. Sice si pořád myslím, že Jennifer je jen nafoukaná kráva, kterou všichni zbožňují naprosto zbytečně, ale nemůžu říct, že by mi v Hunger games nějak vadila. Příběh je zajímavej a nenudí, celé dvě a půl hodiny jsem se nenudila zajímalo mě, kdo kdy umře. Plus krásné efekty a prostě mě to celý bavilo. Jen škoda křiku Jennifer, kterej mě vážně sral, naštěstí byl hlavně ze začátku. Jo a boj v aréně začíná až v hodině třicet, takže víc jak polovinu filmu se řeší úplně něco jinýho, ale to jen tak na okraj. 75%