Seveřan (2022)
Celkově zbytečné vyobrazení podivných přestav o tom, jak žili Vikingové a o tom, jak se Hloupý Honza (Amleth) vydává pomstít za někoho, kdo si to nezasloužil, zachránit někoho, kdo o to nestál, a zabít někoho, kdo nebyl ani o mák lepší než on. Vizuál je zbytečně mizerný, lokace by si zasloužily lepší nasnímání (Island). Psychedelické scény divné a zbytečné, herecké výkony průměrné, nepřesvědčivé a milostný vztah neuvěřitelný a kýčovitý. Celkově slušný fail. P.S. Posledních 20 minut je to nejlepší z filmu a zachraňuje to, že po něm nezůstane pachuť v ústech.
Propast (1989)
Vidět tenhle film jako náctiletý v době, kdy jsem hrál X-COM: Terror from the Deep, ve mně vyvolalo mix lásky a odporu k hlubinám. Tenhle film má tak mistrovsky namíchanou kombinaci sci-fi, tajemna a zajímavých charakterů a jejich interakcí, že i po 3 dekádách zůstává nepřekonán.Scéna, kde se Bud (Ed Harris) poprvé nadechne ve skafandru dýchatelné kapaliny pro sestup do extrémní hloubky, zůstane vždycky pevně zakotvena v mých vzpomínkách.
Mr. Robot - Série 1 (2015) (série)
První sérii jsem si zamiloval ihned od prvního reálného hacku a po zapojení alter-ega Christiana Slatera jsem s nadšením sledoval i mentální breakdown hlavního hrdiny i nečekané dějové zvraty a skvěle se bavil až do konce série.Co mě totálně překvapilo, byl totální obrat v druhé sérii, který jsem nevydýchal a po mnoha pokusech jsem sledování znechuceně opustil. Zatím jsem neměl odvahu zkusit třetí a čtvrtou sérii, takový negativní dopad na mě druhá série měla.
Mr. Robot - Série 2 (2016) (série)
Oproti první sérii velký sešup dolů. Je to sice skvěle zahrané, ale děj je tak nezajímavý, až to bolí. Tohle píšu až o pár let zpětně a ani nevím, jestli jsem to vůbec dokoukal. Usnul jsem u toho mnohokrát, takže se není čemu divit.
Soumrak mrtvých (2004)
První půlka byla dobrá komedie, ale ta druhá je zbytečně akční, vtip se vytratí a celkově je to tak nějak o ničem.
Tenet (2020)
Hm, já to ani nedokoukal. To se nedalo.
Banda: Ďábelské historky (2022) (seriál)
Nuda, absence vtipu i vkusu. Narozdíl od The Boys, tohle je slabota.
Jeff Dunham: I'm With Cupid (2024) (pořad)
U Jeffa je lepší držet se osvědčené produkce z let 2006-2012. Dneska už mu z toho tunu vystříhají. A zbytek je nuda.
Jeff Dunham: Me the People (2022) (pořad)
Tak tohle se nepovedlo. Kvalitní začátek s Bidenem vystřídá nuda a jediný záblesk nápaditých hlášek přinese URL. Zatím nejslabší Dunham.
Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024)
Oproti praktickému Fury Road je tohle více CGI, ale furt je to sakra neokoukaná akce, kde se člověk konstantně diví, kolik nápadů se dá nacpat do takový pohádky pro dospělý.