Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (72)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Opravdu skvělý seriál, u kterého si člověk odpočine. Z počátku jsem o kvalitu tohoto seriálu měla obavy, ale ty se na štěstí nepotvrdili. Avšak pro mě bylo nejvíce překvapivé a udělalo mi největší radost to, že je seriál provázán s filmy a všechno to do sebe hezky zapadá.

plakát

Auta (2006) 

Krása! Dokonalá pohádka! Už tu byly ryby chovající se jako lidi, tak proč ne auta. Z velkoměsta, kde stále někdo někam spěchá do Kardenové Lhoty, kde naopak nikdo nic neřeší. Nádhera. Jinak příběh klasika, z rozmazleného fracka se stane docela fajn kluk. Jenomže i z toho obyčejného příběhu se s pomocí vhodných doplňků dá vykouzlit nádherný film, který může být pro všechny věkové kategorie. A upřímně i když Blesk má určité své kouzlo u mě vítězí s obrovským náskokem Burák. Většího šaška jen tak nenajdete. A scéna s traktory je nepřekonatelná.

plakát

Auta 2 (2011) 

Řekněme to rovnou, jedničce se auta nevyrovnají, ale že by to byl zas takový propadák, to ne. Dalo by se tomu říct bondovka pro děti a to trošku slabší. Ve filmu jsou ale momenty, kdy jsem se opravdu od srdce zasmála. Možná se bude někdo divit, ale je to tak. Pokud se někdo nezasměje Burákovi tak asi nemá smysl pro humor. Takže shrnuto podtrženo je to pohádka, která má své mouchy, ale i pár světlých momentů, což znamená průměr. Nenadchnou jako první díl, ani neurazí.

plakát

Avengers (2012) 

Tohle je prostě bomba, všechny hrdiny do jednoho filmu, to byl prostě nápad, skvělé

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Ač mám marvelovské filmy ráda a k superhrdinům cítím jen samé sympatie, tak už mi toho přijde za tak krátký čas moc. Ne, že by ten film byl špatný, to ne. Co se týče děje, tak je velmi povedený, pro mě mnohem lepší než první Avengers, akorát už je toho nějak moc. Vůbec by mi nevadila nějaká delší pauza mezi jednotlivými filmy, myslím si, že by jim to i prospělo.

plakát

Bylo nás pět (1994) (seriál) 

Kdo by neznal Petra Bajzu? Dokonale zpracovaná knižní předloha. A pan Bajza v podání Oldřicha Navrátila. Prostě úžasné.

plakát

Camp Rock (2008) (TV film) 

Jak tento film hodnotit? Ani nevím. Je cílený na určitou věkovou skupinu a to 10-13 let a hlavně na holky. Na děti, co sní o tom, že z nich budou hvězdy a nebudou se muset namáhat. Pro ně je tento film jako dělaný a asi by mu dali 5*. Jenže mě už tento styl filmů nijak neohromuje. Kluk a holka se začnou mít rádi, pak se pohádají a nakonec se dají dohromady a mezitím je taková divná popelka, kdy kluk hledá holku, kterou slyšel zpívat. Nevím můj žánr to není. 1* jsem tomu dala pouze za docela ucházející písničky, i když teda vůbec nechápu, proč se to jmenuje Camp rock, když rocková písnička tam byla snad jedna a to si vůbec ještě nejsem jistá. Už se na to asi nikdy nepodívám, a pokud někdy ano, tak asi z největší nudy a až nebude, na co se dívat.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Pro mě asi nejlepší marvelovka. Na rozdíl od jedničky mě to prostě bavilo, mělo to rychlý spád, člověk se u toho prostě nenudil. Ačkoliv Captain America není jeden z mých nejoblíbenějších, tento film se to snaží napravit. Jen tak dál.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Po filmu Avengers: Age of Ultron jsem moc nevěřila tomu, že ještě může toto studio natočit film s skvělým příběhem. A ejhle ono se to povedlo. Vše, co chybělo Age of Ultron se objevilo tady - příběh, napětí a hlavně vtip tady v podání Spidermana.

plakát

Casino Royale (2006) 

My name's Bond. James Bond. Tato bondovka se stala mojí srdeční záležitostí a vždy mi zvedne náladu. Má vše, co má správná bondovka mít - akci a také trochu té lásky. Daniel Craig se této role zhostil úplně s přehledem a nemusí se stydět zařadit mezi ostatní herce. Tento film je velmi osobitý a čas u něj rychle uteče. Kombinace klasické bondovky a moderního filmu se povedla a mám ji ráda. Takže shrnuto, podtrženo, podle mě jedna z nejlepších bondovek vůbec. Doufám, že ty, co přijdou, budou lepší nebo alespoň na stejné úrovni.