Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (72)

plakát

X-Men (2000) 

Nádherný převod komiksu do filmu, vše funguje, postavy si zamilujete od prvního okamžiku, ať už se jedná o Wolverina, který se řídí pouze pocity či Jean, která vždy přesně ví, co se má dělat. A to nejcennější na tomto filmu? Že i dnes po 16 letech je nepřekonatelný a má co nabídnout i když je konkurence velká (Avengers, Captain America, Deadpool). Společně s serií Batmana od Nolana patří k mým nejoblíbenějším komiksovým adaptacím.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Dodnes nevím jestli vlastně Francisovi s manželkou fandím, nebo ne. Každopádně vím, že mi při každém díle přechází mráz po zádech a s nadšením očekávám, jak se z jednotlivých problémů dostanou. Jedná se o surový "kurz" politiky, kde se vlastně vše točí kolem vlivu, který tento manželský pár chce mít a daří se mu prosadit. Osobně bych tento seriál nazvala pokračováním Machiavelliho Vladaře, snad to není ode mě moc troufalé, ale beru to tak.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Po filmu Avengers: Age of Ultron jsem moc nevěřila tomu, že ještě může toto studio natočit film s skvělým příběhem. A ejhle ono se to povedlo. Vše, co chybělo Age of Ultron se objevilo tady - příběh, napětí a hlavně vtip tady v podání Spidermana.

plakát

Deadpool (2016) 

Ano, lze natočit skvělý "superhrdinský" film bez úplného "klaďase". Dlouhou dobu jsem se tak nezasmála a nepobavila. Někomu se může zdát humor Deadpoola nemístný a řekněme urážející, ale co si budeme povídat, někdy ho pravděpodobně používáme všichni. Takže proč ne a doufám, že takto myšlený film, není poslední, jen tak dál.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Opravdu skvělý seriál, u kterého si člověk odpočine. Z počátku jsem o kvalitu tohoto seriálu měla obavy, ale ty se na štěstí nepotvrdili. Avšak pro mě bylo nejvíce překvapivé a udělalo mi největší radost to, že je seriál provázán s filmy a všechno to do sebe hezky zapadá.

plakát

Kancelář Blaník (2014) (seriál) 

Tondu Blaníka si musí zamilovat snad úplně každý, ať už se o politiku zajímá, či ne. Pro mě je i obrovským časovým plusem to, že jednotlivé díly netrvají déle než 15 min a stačí to. Doufám, že díly budou jenom přibývat a kvalita klesat nebude. Co si budeme povídat, politika tohohle státu je plná námětů a jen tak nevyčerpatelná.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Pro mě asi nejlepší marvelovka. Na rozdíl od jedničky mě to prostě bavilo, mělo to rychlý spád, člověk se u toho prostě nenudil. Ačkoliv Captain America není jeden z mých nejoblíbenějších, tento film se to snaží napravit. Jen tak dál.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Ač mám marvelovské filmy ráda a k superhrdinům cítím jen samé sympatie, tak už mi toho přijde za tak krátký čas moc. Ne, že by ten film byl špatný, to ne. Co se týče děje, tak je velmi povedený, pro mě mnohem lepší než první Avengers, akorát už je toho nějak moc. Vůbec by mi nevadila nějaká delší pauza mezi jednotlivými filmy, myslím si, že by jim to i prospělo.

plakát

Avengers (2012) 

Tohle je prostě bomba, všechny hrdiny do jednoho filmu, to byl prostě nápad, skvělé

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Kdo by řekl, že Němci mohou natočit docela vtipnou komedii. Sice je konec poněkud sladký a děj jednoduchý, ale na odreagování a zasmání skvělé.