Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Akční

Recenze (97)

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Trošku mě mrzí, že oproti knize je poměr 80% romantiky a jen 20% vtipu a sarkasmu. Oba hlavní představitelé hráli své role skvěle, ale přesto s těžkým srdcem dávám 3*. Film je pro mě průměrem.

plakát

Veronica Marsová (2014) 

Občas filmové pokračování nevyjde. Ale jedná se přece o Veronicu a hlavně o Logana. No tak! To muselo vyjít. Měla jsem obavu, že se film zaměří pouze na sraz a neopustí půdu tohoto večírku. K mé radosti a spokojenosti je třídní sraz jen doplněk k posunutí děje. Je podle mě potřeba znát alespoň některé postavy ze seriálu, jinak film nemusí tolik zaujmout. Protože je jinak pře-postavováno a jeden by se zamotal. Nejlepší na celém filmu je ovšem čekání - bude happyend, nebude happyend?

plakát

Doktoři z Počátků (2013) (seriál) 

Dějová linka seriálu - deset dílů za sebou budeme řešit, co uděláme s jedním milionem korun, aby nám byl následně zcizen/propit/utracen/....

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Viděla jsem dva díly, někde v půlce seriálu. Zdá se to jen mě nebo už ti naši herci neumí hrát? To je Ordinace, Ulice a Cesty domů tak zdegenerovaly? Nějaký příběh se odehrává, ale spíš ve stylu kdo s kým a hlavně kde.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Asi jsem měla velká očekávání a možná jsem na takový druh filmu příliš morálně založena. Nejlepší na celém filmu je shrnutí od TetaJane: "Nuda, sprosté hlášky, drogy, nuda, kozy, drogy, zadky, sprosté hlášky, kozy, nuda, drogy, sprosté hlášky, hodně koz, nuda, 1 dobrá hláška, nuda, kozy, drogy, zadek a hooodně vztyčených nejen prostředníčků."

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Pokud jsem se na film dívala skrz prsty, byla zpocená a jednou jsem vykřikla, tak asi účel filmu byl splněn.

plakát

Helena (2012) (seriál) odpad!

Srovnání s Roseanne mě uráží, protože ten seriál měl vtip, herce a vycházel z reality. Helena nemá vtip, herecké výkony a ani špetku reálnosti. Rodina na hranici chudoby (jak se chtějí prezentovat) si dle vybavení bytu žije velmi slušně. Jeden z nejhorších nováckých počinů.

plakát

Here Comes Honey Boo Boo (2012) (pořad) 

Trošku zvráceným způsobem mě ta rodina fascinuje. Žít bych takto nechtěla...ani poblíž té rodiny bych žít nechtěla. Navíc současný skandál, který zrušil vysílání jen potvrzuje nechutnost této rodiny - zejména matky, které si své děti vychovává naprosto "skvěle".

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Zklamání. To cítím po shlednutí třetího dílu. Kritika "příliš neuvěřitelné" zní docela směšně, když se jedná o animák zvířat, ale je to tak. Nejvtipnější scéna pro mě je, kdy Alex učí tu levhartku skákat a ona po něm vše opakuje. Skutečně jediná chvíle, kdy jsem se zasmála. V některých scénách mám pocit, jakoby tvůrci vystřihli kus materiálu omylem. Celkově na mě film působí dojmem, jakoby na něm pracovalo více lidí nezávisle na sobě a pak to jen dali dohromady.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Když čekáte s*ačku, můžete být jen velmi mile překvapeni. To se stalo u tohoto filmu. Hlavní myšlenka - vždy litujeme jen věcí, které jsme neudělali. Proto se Petr vrací do minulosti, za svou Eliškou, která ani nevěděla, že existuje. Spoiler: Trochu mi vrtá hlavou, že Petr z budoucnosti Elišku "ukecal" jen díky svému nadhledu a vtipu, který získal během života. Sama mladá Eliška mu řekla, že byl předtím nudnej. A přitom po návratu zpět do dnešní doby se dovíme, že Eliška se starým nudným Petrem chodit začala, poté co mu vysvětlila, jak ji navštívilo jeho budoucí "já". A dokonce s ním vydržela dvacet let než se vrátil ten Petr, do kterého se vlastně zamilovala.