Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Frasier

Frasier (1993)

Prostě a jednoduše vynikající seriál a zároveň můj top seriál (a to prosím pěkně v konkurenci Přátel, M*A*S*He, TBBT, HIMYM a dalších). Na rozdíl od výše zmiňovaných mě žádný nerozesmál tak, jako Frasier a jeho parta, pořád se k nim rád vracím. A abych nezapomněl samozřejmě 5*, IMDb 10/10.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Wej túúú gúúúd, koukal jsem na to už jako malej klučina, líbilo se mi to tehdy a teď snad ještě víc. (255 * 25) * 100% * no prostě vela procent D, IMDb 10/10.

Přátelé

Přátelé (1994)

Super seriál, na který koukám už od mala, u něhož jsem viděl fakticky všechny díly, a naštěstí jich není málo. Jediné co mi vadí je, že se na něj nemůžu kouknout v originále, jelikož Courteney Cox má strašně, ale strašně nepříjemný hlas. IMDb 10/10

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Jubilejní stý komentář jsem si schoval pro Červeného trpaslíka. Kdysi jsem se s ním někde v pozdější části setkal a moc mne nezaujal, hlavní hrdinové působili jako excentrická paka a celé to bylo zvláštní a nesmyslné. Pak jsem ale neměl seriál, který bych sledoval při jídle, a tak jsem jim dal šanci, pěkně od prvního dílu, a zamiloval si je. Pořád jsou to excentrická paka, ale když se díváte od prvního dílu, už Vám seriál nepřijde nesmyslný. Zejména Kocour mi dával zpočátku zabrat, ale později se z něj vyklubala taktéž super čuper postava. Již v několika komentářích jsem zmiňoval jak špatně se hodnotí seriály a zde se mi to opět potvrdilo. Z původních 3 hvězd nyní 5*, IMDb 10/10, bez mrknutí oka.

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Naprosto úžasný Kevin Spacey v naprosto úžasnějším seroši. Je až neskutečné kolik emocí ve mně tento seriál - plný nečekaných zvratů, intrik, podpásovek a všeho po čem mé srdce lační - vzbuzuje. První i druhá série byly neskutečnou 100 % jízdou.