Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (162)

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

Přeměny moc nebraly, werewolf a spol., ani hrátky s časem, dojem udělá mluvící hlava a jízda autobusem, Klofáč, ale hlavně pomalu prokukuje do vedení Snape...obsazení Gambona ok, více enegrický hlas, ač Harris byl takový Gandalf dobra, prostě vtiskl podobu roli první. Emma Thompson je úžasná, Spall se opět nezapře a Maggie Smith je prostě dáma!

plakát

Hello Down There (1969) 

...-prostě naivní entuziasmus roku vzniku, no. A děti evidentně nehrají a nezpívají.

plakát

Hezké vstávání (2010) 

Něco mezi 3 až 4, nevím přesně. Svižné, neurazí, ač jedno podívání stačí. Harrisonovi stačí výraz, Diane a Rachel občas teatrální, ale dobře, Jeff a Wilson snad nejsou do počtu. Asi jde o pocit, který vám film zanechá. Hudba je další důležitý hráč. Celkově příjemné.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Jedině IMAX 3D a original znění, blahem se rozplynete. Nikoli dabing či ubraný rozměr!!! Ačekáme na další díl!

plakát

Hříšníci (2011) (seriál) 

UK originál je asi kult, ale US verze nepokulhává, ba naopak, přirostla k srdci, banda jedna, tedy zvědavost do další série...

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Pominu co vše se dá dělat se zařízením typu Stargate, poznávání světů, frenchise typu SGA, SGU, atd... Většina lidí má tento seriál, potažmo vše odstartoval film, spojeno s mládím. Díly jsou značně nevyrovnané, ale v celku ok. Pro mě osobně to táhl RDA, poté už to nebylo ono. "Hand signals." "Wacko" 8-) Nejdelší sci-fi seriál trumfl v počtu dílů X-files (další srdcovka, Mulder).

plakát

Chamtiví lháři (2003) (TV film) 

TV film, sic Dennehy jako třešnička, ale celé to působí dost lacině a nekonsistentně. Lépe si o tom něco přečíst.

plakát

Insider: Muž, který věděl příliš mnoho (1999) 

za*raná právničina!!! Teoreticky vám eliminují a predikují každý pohyb! Nosné téma, ač k dokonalosti mi tam chybělo trochu víc vypustit info na korporace, ale tv team a integrita, boje za "své", atd,... tedy celkově další výborný Mann!

plakát

Jak na věc (2002) 

Nepřeslazené, anglicky svižné. People need people, nobody is an island. 8-)