Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (207)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Epické zakončení se vším všudy, Christian Bale byl pro mě úplně nejlepší Batman, ta jeho kamenná tvář mě dostala. A však tento díl má tolik * díky Tom Hardy, kterého se poslední dobou nemůžu nabažit. Prostě Nolan ví a umí.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

tak jsem po dlouhé době zavítala do kina a udělala jsem správně. Poslední díl pana Starka byl boží. Plný dobrého vtipu, který podtrhl atmosféru, plný akčních a nutné podotknout skvělých scén a neodolatelného Roberta. Poprvé se mi líbily americké vtípky. Často jsem se neudržela a smála se jak pako na celé kino. Nemám co vytknout z kina ve 3D jsem odcházela nadšená, jen škoda toho konce, to moje filmové srdíčko trochu zaplakalo.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Výborný nápad a ještě úžasnější zpracování. Vanilovka- co slovo to perla. Smála jsem se s ní od začátku dokonce- ty její hlášky hezky okořenily celý film.Opravdu bomba, jsem nadšená. Kdo ovšem neholduje herním konzolím na své si nepříjde. Aneb pixlexii 3x hurá :-))

plakát

Santa Claus (1994) 

Moje '' pohádka'' na kterou už 8 rokem koukám každou první adventní neděli a já vím, že jsou tady Vánoce :-))

plakát

Diktátor (2012) 

Tak jsem se po dlouhé době odhodlala do kina a těšila se na dobrou komedii. Ačkoli Cohena nemám ráda, jelikož každý jeho film byl jen laciná snůžka vět, tak po traileru jsem si to nemohla odpustit. A dostavilo se překvapení , nebylo zde snad žádné prázdné místo a musím uznat že Cohen ubral na lacinejch prasečinkách a dal do toho opravdu vtip. Nemá cenu hodnotit příběh a nějaké filmové věcičky, je to komedie a svůj účel splnila. Smích od první po poslední minutu.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Ani nevím jak začit, protože ten kdo viděl mi dá zapravdu, že to tu ještě nebylo.Nikdy jsem nebyla zastáncem britského humoru ale v MISFITS jsem si ho opravdu zamilovala a to díky Nathanovi a Kelly, to jsou pro mě i nejlepší postavy z celého seriálu. Nathan to je prostě magor bez servítek, ty jeho kecy PANE BOŽE :-DDD a ta scéna jak se v*sere na to povlečení , to prostě nemá chybu, nebo jeho opalovací etýda, po dlouhé době mě fakt seriálova postava pobavila s každým slovem i když je to občas fakt humor bez servítek a podávanej tak jak to prostě v tomhle světě teeneagerů je, tady mi to prostě nevadí a beru to. Kelly a její suprovej přízvuk tomu dodává takovou zvláštní atmosféru. První sérii hodnotím 100% 2. sérii 90% a 3.sérii 75% a to jen díky Rudymu, kterej MISFITS takoé jaké jsem je měla ráda zkazil, jeho vtipy nejsou vůbec vtipné a snaží se jít ve stopách Nathana, ale Nathan je jen jeden a aji mi příjde Rudy na tyhle vtipy už moc starý a i celkově 3série byla taková poslabší, už mě jejich shopnosti nepřišly tak super a tím to ztratilo to veškeré kouzlo, ale celkově hodnotím seriál mezi 85-90% , protože to tu ještě nebylo, škoda jen , že bylo tak málo dílů, ale zase na druhou stránku taky dobře, člověk nemusel čekat 50dílů(jak to bývá) jak to všechno dopadne.

plakát

Báječné dorty (2010) (seriál) 

No tak to je něco...to je fakt už umění....nádhera pohledět....

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Nedokážu si bez nic představit ani jediný den, bez budhistky Lízy, prevíta Bárta, hospodyňky Margee a třešničkou na dortu, nepopsatelného Homera. Viděla jsem každý, ale opravdu každý díl nejméně 3x...Nikdy nesmí skončit...seriál, který doprovází můj život.

plakát

Pomsta (2011) (seriál) 

Pomsta je nejlepší za studena a že to tady teda vychladlo.....Každý díl je fakt nejvíc napínavý že Vás to nedonutí vynechat ani jednu větu. Mám za sebou zatím 13dílů, ale už ty si mě neskutečně získaly. To jak na sebe všechno navazuje je až neskutečné a Emily vytrvalost a touha se pomstít , je naprosto úchvatná a ještě s jakým ledovým obličejem to vše dělá...Moc lží, moc intrik moc zla,to já teda můžu...cheche