Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (207)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Řeku to jednoduše. Pro mě nejlepší co zatím můj neoblíbený Tarantino natočil. Ale tu teatrálnost mu nemůžu odpustit. Nejlepší však pro mě nebyl Django( to D se nevyslovuje :-D ) nýbrž Christoph Waltz. Možná je to mojí zaujatostí vůči Quentinovi, ale hodnotím jako lepší průměr. A naprosto souhlasím s názorem golfista, úplně jsi mi to vzal z úst!

plakát

Skyfall (2012) 

Nemůžu odpustit počáteční chyby v tom, že se dá snadno rukou rozbít sklo od auta, že se dá jezdit motorkou po půl metrovým průměru takovou rychlostí a spousty dalších! na to kolik to sežralo peněz, to má být perfektní!! Jako nápad to je dobrý odhalit kdo všechno patří do MI6, ale zasedání u soudu, kde se všichni střílí a místo toho, aby jeden šel hlídat ven radši budou všichni na sebe čumět a nic nedělat. Nějak mě chybělo to zakončení Bonda, né agentky M! 4* a jedna je hlavně za Adele-Skyfall. Postava Javiera na mě působila velice odpudlivě až slizky, což mi vadilo a dost! Ale na bad boy dobrý :) Každopádně už jsem viděla i lepší propracování filmu o agentovi 007. Ale na závěr je nutn podotknout že Daniel A Brosnan, patří k těm nejlepším :)

plakát

Rebelka (2012) 

A tak jo bylo to hezky, pixar nezklamal, ale přeci jen nějaká taková ta pohádkovská atmosféra společně s dějem mi tam chybí. Měla jsem pocit, že koukám na trochu jiného Shreka. Není to holt co to bývávalo. Ale konec byl hezký avšak předvídatelný. Jednu všek však musím vyzdvihnout a to spíše tvůrčí stránku, protože detaily tváře, která se opírá o luk působí opravdu ''lidsky'' . Čisté 3*

plakát

Temné stíny (2012) 

Já nemůžu jinak než 1* , jako co to mělo znamenat? Já vím proč nemám Tima Burtona ráda, naprosto nevkusnej humor, bez nějakýho děje a občasné scény viz jak si to rozdávají a jak mu dá kalhotky do rakve, to má být jako co? Chápu nadsázku apod, ale todle bylo jedním slovem divné. Je mi upřímně líto času, při kterém moje oči musely vidět toto.

plakát

Saw 3 (2006) odpad!

Marně hledám slova jak jsem naštvaná. Jak někdo může natočit takovou ohavnost, kde se dost drastickým způsobem ubližuje člověku. Pak se divíme co kolem nás chodí za lidi a co dělají, když se natáčí takovéhle filmy. A ještě nejhorší mi příjde, že se na to někdo dokáže dodívat až do konce. Už dlouho jsem u filmu nebyla takto naštvaná!

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Tak nějak je to na střídačku, jeden díl vtipný , jeden ne a pak zase jo a pak zase ne :D Je to dobrý jako kulisa večer, když se člověk učí. Ale nějaký hlubší význam v tom podle mně není. Každopádně jako zdravotník, je mi toto téma bližší a třeba po dalších dílech změním názor :-)) Zatím po zhlédnutí asi 2 sérií hodnotím jako průměrný seriál s občas nadprůměrnými vtípky :)

plakát

The Carrie Diaries (2013) (seriál) 

Už dlouho si mně nezískal žádný pilotní díl tak jako tenhle. Miluju módu, miluju New York, miluju Carrie a miluju mluvené slovo v seriálech, které mluví sama postava. Má to našlápnuto na velmi skvělý seriál, který bude podtržen tak skvělou hudbou jako v pilotním díle. Miluju hity z 90-80 let. A při písničce Girls just wanna have fun, jsem měla chuť vyskočit z postele o pul 2 ráno a tančit :-))) Ač je moje hodnocení unáhlené, musím hodnotit 4* a to z jednoho prostého důvodu, měla jsem chuť všeho nechat a odjet do New Yorku a najít sama sebe . Na mladou Carrie, se moc hezky dívá :)) Tak vzhůru do toho :-)

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Nemáte to absolutně s pohádkou nic společného. Nějak mi chybělo to tradiční pojetí měsíčků a úkolů. Asi 2 scény, které byly vtipné, ale to je dost málo. Postavy měli zvláštní charakter, především Roman Vojtek.

plakát

V peřině (2011) 

Tak tady se mi jen potvrdilo, proč nemám ráda Lucii Bílou. Nechápu, že se něco takového pustí do kin. Úplně o ničem, zbytečné, trapné . S bídou 1 hvězdička.

plakát

Santa Claus (1994) 

Moje '' pohádka'' na kterou už 8 rokem koukám každou první adventní neděli a já vím, že jsou tady Vánoce :-))