Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (52)

plakát

Megamysl (2010) 

Skvostně zábavné, plné odkazů, satiry a humorné hravosti i v detailech. Každý záporák potřebuje svého klaďase a když není, tak si ho musí vytvořit, jenže se může stát, že se oba přepólují. Příjemné v každé minutě.

plakát

Román pro muže (2010) 

Výborné herecké výkony film zachraňují, hlavně Vladyka zajímavě zahrál svou postavu smutného štěstí, je to taková česká klasika při které se hořce i vesele zasmějete, příjemně oddychnete a trošku té morálky tam taky nechybí.

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Trochu povrchní a rozvláčné o hlubokých věcech, Julia Roberts mi, přes její okouzlující úsměv, zde moc neseděla, ale Javier Bardem je opravdu neobyčejně charismatický.

plakát

Loudilové (2009) 

Kočky v sukýnkách a kraťáskách, kočky ve sportovním, kočky ve vodě a v spodním prádle a dva kocouři kteří si s nimi chtějí v noci zamňoukat. Dopadne to očekávatelně a pár vtipů i rozesměje, ale je to hlavně mužské vizuální potěšení. Sarah Roemer potěší nejvíc.

plakát

Loft (2014) 

Celkem poutavé drama, v kterém se zas tolik neděje, hlavně se tam mluví, takže je to po chvíli dost utahané, i když rozuzlení bylo trochu překvapivé. Mužští herci podali průměrné výkony, pouze Eric Stonestreet mi moc neseděl, postavy manželek a milenek byly až moc nevýrazné.

plakát

3:15 zemřeš (2005) 

Zpočátku to bylo zajímavé, postupně se stupňovalo napětí, ale místo hrozivé hrůzy to spadlo na podprůměr a já se místy i usmíval, Melissa George zahrála výborně, zaujala i malá Chloë Grace Moretz, Ryan Reynolds postupně temněl ale nakonec zůstal jen na šedivo, čímž hezky zapadl do celého filmu.

plakát

Everest (2015) 

Bez zbytečného patosu zobrazené vysokohorské drama, zpočátku nenásilné odborné poučení i pro horolezecké laiky, druhá polovina filmu skvěle ukázala sílu, nebezpečí i krásu té velehory, nejvíc mě oslovil výkon Jake Gyllenhaala, i když tolik prostoru neměl, nějaké věci byli sice řečeny zkratkou, bez hloubky, ale jinak to asi nešlo.

plakát

Dobyvatel (2007) 

Nejhorší film o Čingischánovi, co jsem viděl, chvílemi mi to přišlo jako afektované samurajské melodrama, bojoval aby se už nikdy nebojovalo a byl to ochránce žen, začátky celkem šli, filmu, bitev, linky přátelství, lásky, otcovství, vůdcovství, ale pak se pokračování to všeho rozteklo do bezbarvých rozpaků. Ovšem mongolské exteriéry byly úžasné.

plakát

Prckové (2009) 

Taková bláznivina pro děti, poskládáná bez hlavy, bez paty, plné střelených pohádkovo-futuristický nápadů a na rodinné zasmání po obědě to šlo, jinak herecké výkony dětí daleko překračovali dospělé.

plakát

Bejvalek se nezbavíš (2009) 

Pokud si v dospívání nedokážeš říci holce o tanec, tak se z tebe stane bezcitný lamač ženských srdcí, ale přijdou za tebou přízraky Vánoční koledy a ty prozřeš, nuda, jen Michael Douglas nezklamal a Emma Stone rozesmála.