Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (157)

plakát

Tokijská sonáta (2008) 

Smutný, ale zároveň místy (i když notně hořce) vtipný pohled na jednu japonskou rodinu čelící ekonomickým nesnázím Země vycházejícího slunce.

plakát

Příběhy z Jodoku (2008) 

KLDR je skutečně šílená země. To vám potvrdí i zdrcující výpovědi těch, kterým se podařilo dostat z lágrů, jež tam pro "nepřátele režimu" zřídil Kimův režim.

plakát

96 hodin (2008) 

Velmi svižný akční thriller s naštvaným taťkou Liamem Neesonem je příjemným překvapením. Scéna "Tys pro mě přišel" mě fakt dostala.

plakát

Rolling Stones (2008) (koncert) 

Rokenroloví dědové jsou stále plni sil. Co se týče koncertu, nejvíce mě dostalo spojení s Buddy Guyem. Bluesová poloha Stounům opravdu sekne nejvíc. Z filmařského hlediska naprosto profesionální, občas i velmi vtipná práce od režisérského klasika.

plakát

Tropická bouře (2008) 

Výborná komedie, jehož tvůrci si dělají srandu z herců, producentů a vůbec celého Hollywoodu tak vtipně, že jim odpustíte ledacos. Mimochodem Ben Stiller je výborný (akční) režisér!

plakát

Životy těch druhých (2006) 

Vynikající drama o nalezení lidskosti tam, kde jí bylo v komunistickém NDR pomálu.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Ukázkový případ toho, jak vizuální efekty mohou skvěle sloužit vyprávění příbehu. Fincher je génius a Ben Knoflík brilantním filmem o odlišnostech lidí, jedinečnosti lidského života, o času a smrti.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Skvělá režie a soundtrack jsou super, ale jinak ta story je příliš předvídatelná. Pro mne dobrý, ale ne moc vyjímečný film.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Je to náročná podívaná, ale divácká investice se do filmu vyplatí. Jedinečně zábavný film.