Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (22)

plakát

Krotitelé duchů (2016) odpad!

Tento film je naprostým znesvěcením všeho, co původní Ghostbusters přinesli. Tohle absolutně trapné přemletí původního nápadu osazené naprosto strašidelnými čůzami s absolutně nulovou dávkou jakýchkoliv sympatií a trapným humorem je urážkou jakéhokoliv fandy krotitelů. Ostatním do toho mluvit nebudu, ale kdyby tu byli původní krotitelé, celý tým, co se na tomhle škváru podílel, by poslali do původní dementní dimenze, odkud sem přišli tohle lejno natočit.

plakát

13 hodin: Tajní vojáci z Benghází (2016) 

R.I.P., Black Hawk Down, máme tu nástupce. Neříkám, že lepšího, nebo horšího, ale novějšího, a každopádně za pět hvězd. Jen od 2h+ bych to malinko sestříhl. (!!! POZOR SPOILER !!!) ... Škoda, čekal jsem ty fightery, co ty šmejdy posypou jako v Slzách slunce ;)...

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Verbal rulez :-))) .... Tak co na to koukáš? ... :-) ... A omluva všem za tento krátký vstup, ale tohle nechápu. Zrozen pro kritiku, majíce hlubokého ducha :-D ...

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Copak jste se už všichni zbláznili? Kde je klasika, kde je klasický Marvel? ... Hrdinové proti padouchům? ... Sada klasických postav? ... Takže už nevím co, tak smotám všechno dohromady, najmu Pavouka, za mladýho vola, hele, nemám kočičí ženu, tak tam mrsknu teplýho kočičího muže, hlavně, aby byl černej a dostal jsem známku za multi kulturní pojetí.... pak splácám pátý přes devátý, natáhnu do toho mutanty, postavím všechny proti sobě a vyrobím jeden velkej bordel, kterýmu se nevyrovná ani EU. Tohle je ten největší průser co zatím vyrobili. Docházejí klasické motivy? ... Tak to pojďme postavit všechno proti sobě a hlavně ať se to mlátí. Fuj, hnus, odpad, jedna hvězda jen za technické provedení.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Hustý, hustý, hustý. Ne, že bych Leonarda měl nějak extra v lásce, ale tady se ukázal hodně dobře. A jestli už ani za tohle nedostane Oskara, pak už nevím. Zajímavé je pozadí natáčení filmu, minimum trikování, maximum reality... A je jedno, jestli v určitých scénách máte na sobě pod tím vším vyhřátý neopren nebo ne... za boha bych to točit nechtěl. Surové, silné. Pecka.

plakát

Kovbojové a dinosauři (2015) 

Jojojo... hahaha... jdeme do dolu a musíme to odpálit, horníci, co běžně nosí s sebou M4A1 a podobné .... Absolutně hnusný a bezkozý hééééérečky.... Teda krom Doktorky Zorky Horký,,, to je jako hodně dobrá paní ;) .... a tak ..... dám ti milion dolarů....bomba, to je lepší, než Píseční žraloci.... :v tomto životě, nebo příštím.... halooooo slyšíte mě..... over... tady Val Walker .... Bože, to velký červený auto nejde ukradnout... a co to pod ní je.... smrdí to jako hovno, ale je to díra v hadici ... -D ... BTW, gratulace animátorovi, tohle dokázat ve čtyřech letech,.... ty vobludky a VÝSTŘELY..... hahahah ....a dám si na luk zapálenej hadr... a vole jéééédu na kóni... Zastřelte všechno, co se plazí.... Jak to vypadá .... Hm, blbě :-D.... Otevři bombu?... Možná je to i lepší, než SHARKTORNÁDO.... :-D.....

plakát

Bojovník (2015) 

Moc se mi líbí komentáře uživatelů, kteří hodnotí box, místo filmu ;). Ve smyslu "box mě nebere, box je jen pro vymaštěný lopaty" apod. Závěrem je pro ně tedy zbytečný film. He... já se taky nedívám na Amadea, protože mě takové téma prostě nebere, tak proč se k tomu vyjadřovat, když tomu nerozumím. Za mne dobré, moc dobré sportovní drama a jak tu již někde zaznělo... takhle dobře zpracované záběry z ringu s absolutní dávkou toho, jak to opravdu vypadá, se moc často nevidí. Za mě plná palba.

plakát

Brána temnoty (2015) 

CELÝ KOMENT JE TROCHU SPOILER, TAK BACHA. Takže v první utahané třetince zažíváme rodinnou idylku, která se záhy zvrhne, protože Klícka ztratil dítě. Jak jinak, než že mamina, kterou má doma, ho vyhostí, protože je blb, který neohlídal dítě. Nic naplat jeho snaze, nic naplat, že to bylo dítě obou, prostě 'foe ztratil jsi mi syna tak táhni'. A jéje... najednou ve druhé třetince přileze ta samá blbka zpátky, protože najednou má vize, najednou honem, volá... jééé... zachraň dítě... a začnou se do toho motat keltské báje, 400 let stará chata je jako by jí někdo včera opustil, vtom prozře policajt, a jako najednou to všichni chápou? .... No já teda ne... poslední třetina je o čem? ... Aha, takže do staré, 400 let staré chaty keltů vede ocelový most, samozřejmě za dveřma z nějaké teplárny, vše se hroutí a finále???.... Fuj. Děs běs. Ta jedna hvězda je za pár minut uprostřed. Nicka mám rád a nevadí mi, že zase koulel očima a půl filmu pobíhal s pootevřenou pusou, ale tu jeho pitomku bych kopnul do úsměvu po deseti minutách a celkově.... no... brrrr.

plakát

November Man (2014) 

Jasných plných pět. Mělo to všechno. Sice v tom byl malinký kousek předvídatelnosti v určitých momentech, ale vyvážen tím méně předvídatelným. Tohle je prostě klasika a dobře zpracovaná, obsazená i natočená. I základní myšlenka toho, proč se vlastně dělo všechno, co se dělo byla fajn....

plakát

I (2015) odpad!

No dobře. Přehlídka intelektuálních komentářů příznivců možná Andy Wááárhoula co zrovna natáčí muže, jak jí okurku. Dobrá tedy, dejte si asi sedmdesát jointů, kilo kokainu a potom možná, mooooožná se na tuhle kravinu budete moci podívat.