Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Mysteriózní

Recenze (25)

plakát

Říše hraček (2007) 

v podstate velmi smtuny film, ktery konci tím, že začíná...roztomila natalka a polosileny dustin rozhodne nemuzou zachranit tupy scénar, ktery je dramaturgicky tak bezzuby, jako dustin hoffman nebyt zubních protéz.

plakát

Crash Road (2007) odpad!

jestli jsem nekdy bojoval proti jakekoliv krivde, tak beru zpet. vsechen svuj elan ted venuju boji proti tomuhle filmu!!!

plakát

Bazén (2003) 

jsem vskutku nadšen z toho přerodu filmu, kterého jsem byl svědkem. z dráždivě melancholické podívané, kdy jsem si myslel, že půjde "pouze" o vyvoj vztahu dvou rozdílných postav, které k sobě hledají cestu, kterou rámuje velké disharmonie střídající se z následným pochopením, se tu najednou vyloupla detektivka (z čehož jsem byl trochu zklamán) , ovšem v závěru jsem byl zas okouzlen. v duchu anglické detektivky s porcí francouzského šarmu, to je film panečku. ozon si mistrovsky pohrává s divákem, hold jemu a jemu podobným!!!

plakát

Intimní osvětlení (1965) 

krásný střet ideálů s naprostou všední realitou a stereotypem. vizuálně působivé, hudebně bezva doplněnné. k tomu se přidává velká režisérova invence - hravost a naprosto surové výkony všech herců i neherců. tomu se říká jemný film s bezútěšným poselstvím. viva ivan!

plakát

Válka barev (1995) 

ja uplne koukam, vyborna atmosfera a skvela vizualita, minimalisticka hudba. a praha, coby doupe vsech "cernych"...

plakát

Eurotrip (2004) odpad!

naprosto zbytecny film s nicim pro mne zajimavym. takhle si predstavuju konzumaci nejhrubsiho zrna...a co klubova hospoda s fanousky manchesteru united v centru londyna?

plakát

Případ pro začínajícího kata (1969) 

to jsou panecku alergologie...ja si stale rikal, ze kafka by se tetelil, to bezduvodna zlost, ta bezvychodnost - atmosfera jak ma byt. vznik nam impozantni film, ktery se s humorem vyporadava s tezkostmi a absurditou sveta kolem nas....jiste byl to vtip!

plakát

Žert (1968) 

ja se rochnil blahem, opet tísnivý pocit a mrazivý vánek z let minulých. somr je skvele civilni, kolika tvari se u tohohle herce "68" dockam?