Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (706)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Anojistě, i tady dokáže Disney vesrat politickou koreknost. Ale, co je pro mě nepochopitelné, jak může v rámci Disney jedno studio dokázat zakončit desetiletou historii MCU filmů ve velkolepém stylu, kdy snad každý fanda musí uznat, že se Marvel rozloučil s jednou svojí etapou se ctí a hromadou nezapomenutelných momentůa vzpomínek. A proti tomu je pod stejnou firmou Star Wars, kde dokázali tvůrci v hlavní trilogii zkurvit 40i leté zlaté vejce a nasrat naprosto všechny, od některých herců po fanoušky...

plakát

Agatha Christie: Vraždy podle abecedy - Epizoda 1 (2018) (epizoda) 

Johna Malkoviche jako Poirota opravdu můžu a musím uznat že to celé vizuálem a hudbou sedí jako prdel na hrnec. Herecky je to celé také bez debat a jedinou námitku mám pak ke stopáži, která je tak trochu dost příliš. Uvidíme kam se to přenese dále, obávám se, že pokud celá miniserie bude pokračovat stejně, začne to být velmi rychle nuda.

plakát

Šíleně bohatí Asiati (2018) 

Na tomhle romantickym kyci je nejzajimavejsi to, ze to pomerne dobre vykresluje asijskou mentalitu. Pokud s cinanama prichazite do styku, obzvlast s tema z movitejsi vrstvy, bude Vam tohle pripadat nadmitu vtipne. Jinak je to ale duchaprosta kravina.

plakát

První člověk (2018) 

Gosling je v roli Armstronga super, navíc všechno, co se týče vesmíru je v posledních letech hot. Nevýhodou je tak trochu dokumentární děj, nicméně ani ten se nenechal příliš zahanbit a nabídl několik vysoce emotivních momentů. Krásný film podobný Apollo 13, méně dramatický, ale stejně dobe zahraný.

plakát

Captain Marvel (2019) 

Vlastně to nebylo ani špatný, ale už se to trochu začíná ztrácet mezi ostatními Marveli. Jednoznačným problém je předvídatelnost děje, pokud znáte alespoň trochu reálie Marvel univerza, je jasné už od začátku, že něco nesedí. Navíc se to celé trochu táhne a opět (nepřekvapivě u Marvelu) absentuje celý film záporný hrdina. Jinak se ale jedná o hezkou emancipovanou omalovánku. Flerken pobavil.

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

Klasická komedie s typickými hláškami pro Svěráka a Smoljaka. Není moc co o tomto filmu o typické české rodině psát, snad jen to, že jako film to doporučuji na promítání českého filmu pro cizince. Je velmi dobře pochopitelný i pro velmi odlišné kultury a vtipům se narozdíl od npř. Pelíšků zasmějou i ti, co v tom prostředí nežili.

plakát

Modré diamanty (2018) 

Podle mého názoru docela průměrnej akčňák, takhle nízký hodnocení si to zas nezaslouží....

plakát

Anihilace (2018) 

Za Natalii dávám o hvězdičku víc, než si to objektivně zaslouží. Dějově je to skutečně kravina bez nějakého zajímavého momentu nebo výrazných herců.

plakát

P.K. (2014) 

Tohle je poměrně podstatná záležitost, doporučuji vidět a diskutovat s nějakým indickým kolegou / spolužákem / známým. Jedná se z hlediska dopadu / zrcadlení jejich společnosti o podobnou věc, jako jsou u nás např. Pelíšky. Jinak klasický bollywood včetně písniček a romantiky.

plakát

První očista (2018) 

Debilnější akční film už skoro natočit nejde. Ale jenom skoro, protože pořád je to alespoň v žánru, tzn. je to akční. Jinak to samozřejmě zahrnuje veškerý debilní stereotypy akčních filmů od černí kluci vs. ku klux klan přes nekonečnou municí až po nespočet mrtvol poházených po scénáři. Stupidita.