Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (216)

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Oooh, 85%!? Jako fakt!? Tak jsem teda asi debil, protože já se nikterak nebavil. Přebarvičkovaná, nenáročná pohádka pro malý děti. Přitom Rocket mohl bejt ten nejepičtější mýval v historii kinematografie.///////Edit...asi jsem byl fakt debil, protože je to boží!

plakát

V oku tornáda (2014) 

Tak měl jsem nahnáno z dalšího found footage, ale naštěstí nic takovýho. I když teda, debilní je to dost. Jenže prostě ty tornáda jsou suprskvělý, až je teda škoda, že většina těch katastrofickejch filmů je hrozně nevyváženejch v poměru efekty vs příběh, protože je to pak prostě hrozně hrdinský a je tam dost patrná snaha co nejvíc a všema možnejma způsobama zaútočit na city diváka a to je prostě na hovno. Ale je příjemný, sledovat, jak se z aut, autobusů a letadel stává v podstatě perpetum mobile. Za efekty jedna hvězda navíc.

plakát

Kdo přežije - Samoa (2009) (série) 

(SPOILER) S vítězem nejsem spokojenej ani trochu, můj favorit byl jasnej...prostě ten, co byl nejvíc vidět...škoda, protože Russell zahrál hru jako bůh, ať už byl zmrd na ostatní jakej byl, dokázal věci, který před nim nikdo nedokázal a jako stratég byl prostě nejlepší a je škoda, že ostatní si to nedokázali přiznat a nenechali ho zvítězit. I přesto je to nejvýraznější osoba ze Survivorů, který jsem viděl.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Nejsem nijak ortodoxním příznivcem původního seriálu a podobně, takže mě nijak neurazil želví a krysí původ, ani želví spojitost s April, ani nic jinýho, co by mohlo srát ostatní. Ale sral mě teda vzhled želv a Trhače. A pak taky (ne)herectví Megan Fox. A pak taky to, že i když jsem nevěděl, kdo je Sacks (fakt netušim, jestli figuruje nějak v předešlejch želvách), tak jsem od prvního okamžiku věděl, co od něho můžu čekat a jakym směrem se bude ubírat jeho postava - prostě otřepaný klišé. Ale na druhou stranu, mám strašně rád over the top akci a tady se mi jí dostalo dost a dokonce je proložená dobrym humorem, až na pár otravně nuceně humornejch scén. Ale jinak teda překvapení a spokojenost.

plakát

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se (1986) 

To je tak stupidní, až to bolí. Opravdu geniální dílo, herectvím počínaje, filmařinou jako takovou konče. Ale tolik smíchu člověk nezažije ani u komedie a proto musim hodnotit kladně, ačkoliv je to strašlivej odpad.

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Mý obrovský očekávání bylo naplněno. Kurva dobrej horor po delší době. Drásavej zvuk, originální příběh, lekačky fungující (byť je poznat, kdy přijdou), kněz na úrovni...prostě paráda. No nic půjdu převlíknout postel...

plakát

Doupě (2014) 

Už původní okrsek mě nijak nebere, ale ve srovnání s timhle zbytečným předělem je to vlastně totálně v pohodě, protože jednak obsahuje víc parkouru a jednak disponuje zdatnějším a obratnějším týpkem v roli fízla-infiltrátora. Rychlej a zběsilej Paul Walker v tomhle filmu vážně sucks, protože tu neni ani jedno z toho.

plakát

Krvavá hostina 3: Šťastný konec (2009) 

no..tak čistit a zároveň zastavovat krvácení údů střelným prachem nejspíš nebudu, mohl bych to posrat úplně stejně.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Pár dobrejch vtipů ve stínu hromady trapnejch až nechutnejch. Camea ale potěšili maximálně. Obzvlášť doktor z budoucnosti byl vskutku skvělej nápad.

plakát

Lucy (2014) 

I přesto, že nápad to rozhodně neni špatnej a první půlka je dokonce fakt svižná a v celku dobře stravitelná, konec je tak domrdanej, že ve výsledku u toho neni potřeba využít víc jak 2% šedý kůry. Škoda, potenciál to mělo.