Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (934)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Taková slátanina! Horor to není určitě, spíš akční fantasy. 1. polovina filmu byla docela přijatelná a to jsem měla snahu odpustit i upíry pobíhající za bílého dne (nechápu odkud si to scénáristi vycucali, nejspíš se nechali inspirovat Twilight), ale se stádem PC-koníků končí veškeré iluze na dobrý film. A už vůbec jsem nepochopila proč právě Lincoln, kdyby to byl Jenda z Horní Dolní furt je to pro mě daleko příjemnější než tohle. Jediná dobrá chvilka je v závěru filmu, kdy odkazují na Lincolnovu vraždu.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Romanťárna jak vyšitá. Dobře zpracované bez zbytečně kýčovitých scén.

plakát

Addamsova rodina (2019) 

Stále platí, že film je nejlepší, možná by mě zajímal i černobílý seriál, pokud by se daly sehnat titulky, ale tato pohádka je zbytečná.

plakát

A-Ha: Take on Me (1985) (hudební videoklip) 

Kromě krásný písníčka od a-ha musím pochválit i parádní videoklip, který má příběh - děj a ne jenom hopsající prsatý blondcky.

plakát

Aladin (2019) 

Povedené filmové zpracování Dysneyho. Spíše se nepovedly skladby, které zazněly. Hodně mi to připomnělo populární Na vlásku a Ledové království. Spíše měli některé skladby úplně vynechat. Rozhodně film byl zajímavější a vtipnější než animáč, dokonce se mi líbilo i obsazení herců.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Komiks neznám, ale sledovatelné to rozhodně bylo a podle neuzavřeného konce nejspíš bude i pokračování na které se ráda podívám.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Garfield jako Spiderman nebyl špatný měl jen ne moc dobrý hlášky. Poprvé mě zaujal v SPM bez domova. Bylo zde vidět jak si tvůrci nechávají otevřený vrátka pro další díl. A co vizuál Harryho Osborna nebo Elektra?

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Tohle je strašně pozitivně laděný film. Ukazuje, že i z maličkostí všedního dne se dá vytvořit něco netradičního. Takhle by nějak měl člověk užívat dne. Doplněno dobrým soundtrackem.