Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (935)

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Viděla jsem jen první řadu, ale zdá se mi že seriálu schází napětí, temná atmosféra a strach. Obsazení nelze nic vytknout, ale přece jenom Antony Hopkins měl velké charisma jako kanibal. Zatím nemohu plně posoudit s knižními předlohami, ale snad se k nim dostanu.

plakát

Emma (1996) 

Hodnocení filmu ovlivnilo hlavně sympatické obsazení postav. Jediný, kdo mi vůbec ve filmu neseděl byl Ewan McGregor (je spousta filmů, kde exceloval, ale tento to není). Příjemný soundtrack, líbivé kulisy.

plakát

Kouzelný čas Vánoc (2020) (TV film) 

Neoriginální vánoční romanťárna, u které předem víte jak skončí.

plakát

Super mazlíčci (2019) 

Super mazlíčci nebyli až tak super. Pokud chcete animák zabývající se ekologií doporučuji Lorax. Hudební vsuvky byly trapné a nezajímavé. Nevím co vyzdvihnout nebo na co byl fim zaměřený.

plakát

Z lásky nenávist 4 - Domácí násilí na dětech (2022) (TV film) 

Tak to je psycho! V momentě, kdy žena č. 1 (s rodiči skauty) vypravovala jak jí mlátil nejdřív otec a pak matka a to i v její dospělosti, jsem si spíš myslela, že ti rodiče musí být psychicky nemocní (minimálně její matka). Nejhorší je, že dítě nemá možnost útěku. I já jsem si prožila nepříjemný 1 rok s matkou, kdy pro mě byla škola útěkem a nebyl nikdo, kdo by mi mohl pomoct, ale já si sbalila kufry a odešla. Ne každý má to štěstí. Nový začátek nebyl finančně jednoduchý. Proč asi mladí lidé páchají sebevraždy? Určitě ne proto, že okolo sebe mají milující rodinu nebo vlídnou a chápající bytost.

plakát

Vánoční sníh (2010) 

Zpočátku to bylo otřesné vánoční klišé, ale ke konci jsem musela přemýšlet jestli není příběh převzat z Věřte, nevěřte. Trochu mě to dojalo. V závěru mi chyběla nějaká vzpomínka na Sama nebo nějaká reakce na to, že s nimi byl na Vánoce, cokoliv...

plakát

Obchod pro sebevrahy (2012) 

Písničky byly otravné a šmírovat vlastní sestru mi taky nepříjde jako něco dobrého. Jinak se mi film líbil.

plakát

Pekelná díra (2022) 

Na horor dost slabé. A po neúspěšném rituálu jsem si říkala jesli spíš nejde o černou komedii.

plakát

C'mon C'mon (2021) 

Není to můj žánr. Děj nebyl pro mě nějak zajímavý, ale černobílý film je svým způsobem osvěžující.