Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 211)

plakát

Anthropoid (2016) 

Smrdí to Hollywoodem na všechny strany a to mi sakra vadí! Stejně tak obsazení a volba J. Dornana.. a do toho všeho mám nemalé podezření, že si Sean Ellis tak trochu upravil fakta...abych ale jenom neplival. Ono je to ve výsledku lehce nadprůměrná podívaná s czecho ksichty a překvapivě povedenou Geislerkou.

plakát

Matky na tahu (2016) 

Je to pohádka jako blázen, ale s naprosto povedeným scénářem, na kterém poctivá komedie stojí a padá! Spousty amikovskeho klišé ale vem to čert. Je to opravdu zábavné a nenechá vás to upadnout do nic nebavící nudy...

plakát

Noční recepční (2016) (seriál) 

Famózni seriálová sága, podpořena záporákem Dr. Housem, počtem epizod tak akorát, super soundtrackem a geniálním příběhem...a to vše ve vražedném tempu!

plakát

Polda (2016) (seriál) 

Chtěl jsem s hodnocením klasický počkat až na poslední díl, ale když mě zvědavost přemluvila k rozkliknuti zdejšího "rozjezd" hvezdickovani, nedá mi to a musím seroš podpořit a bránit před momentálnímy odpaďáky!!!! Matesovi sedí role jak prdel na hrnec, soundtrack jsou dvou tisícovky, příběh povedený a scénář poslouchatelný!!! Tohle bude rozhodně to lepší z tuzemského seriálového prostředí...70 %

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Neskutečně tempo!!! Neskutečná kamera!!! Neskutečný soundtrack!!! Neskutečný filmový zážitek!!! Neskutečný Henry!!! Neskutecny koule...!!! Hardcore...

plakát

Sedm statečných (2016) 

Je to pistolnické vzrůšo jako blázen a já se blaženě usmívám ještě hodinu po projekci. Skvělý scénář a hlavně spousta přestřelek!!!! Až na hlavního Jula v podání Washingtona byly všechny role obsazené věrohodně a charismatický... závěrečná střílečka se povedla sakramentsky!!!!

plakát

Senna (2010) 

Celou dobu jsem měl připravenou trojku v hodnocení, protože jsem nechtěl kousnout chybějící momenty ze sennova dětství a vubec odtajnění jeho vzestupu z ničeho! Postupem času si mě ale dokument získával zakulisnimi informacemi a rozkrytí špíny kolem F1natolik, že tu čtvrtou dávám s ledovým klidem!!

plakát

Mstitel bezpráví 3 (2015) 

A rakváčská série pokračuje trojkou. Je to jak přes kopírák, ale vem to čert. Ledvinka pořád frčí a scénář je ještě pořád na kvalitní hlaškovací úrovni! Doplněno o kvalitní Negro kejvaci muziku je to pořád solidní pokoukáníčko!!! pojď do mě čtyřko !!!

plakát

V srdci moře (2015) 

Je to už minimálně dvacet pět let, co jsem louskal Mobyho Dicka v "Ábíčku". Dokonce jsem si z každého čísla komiksovou stranu vystřihl a lepil do samostatného sešitu, abych se pak mohl pyšnit výsledným námořnickým počteníčkem. Mám tak pro tuhle rybku slabost, která mi možná zastírá zrak stejně, jako hrstce ztroskontanců a přidává čtvrtou v hodnocení. A i když je to tak dlouho, pamatuji si dobře, že předloha Moby Dick vypadala krapet jinak. Ale vem to čert, tohle páchlo rybinou, solí, Mobyho tukem a sem tam suchozemskou krysou...já to beru..

plakát

Konečně doma (2015) 

Rozhodně jeden z nejlepších soundtracků v animaku všech dob!!! Nechť to zkouknou i starší Humanoosoby!!