Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (63)

plakát

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024) 

Velká škoda, protože Odkaz byl super a postavy jsou sympaťáci. Je jich tu ale moc a děj postrádá jakoukoli gradaci a koherenci.

plakát

Vlkodlak: Noční lovec (2022) (TV film) 

Snaha o něco fresh se určitě cení, navzdory vypiplanému vizuálu a režijním nápadům je ale výsledek jedno velké pěkné nic.

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Nejžlutější seriál ever je filmařsky i herecky velmi fajn, ale v první řadě jde o mimořádně repetetivní a úchylnou exploitaci obětí.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Scenáristická tryzna plná úplných stupidit, ale! McGregor i Christensen jsou fantastičtí, v několika ohledech seriál hezky dokresluje a retconuje zavedený lore a některé momenty s Vaderem se směle mohou zařadit na naprostou špičku v rámci celé ságy. Škoda, že potenciál se začne naplňovat až v posledních dvou dílech.

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Hezké kostýmy, návrhy zvířat a chemie mezi elegantním Lawem a výborným Mikkelsenem nepřebyje fakt, že zbytek postav je nezajímavý a nesnesitelný a že scenáristicky jsou Brumbálova tajemství naprosto otřesná a bezradná. Pod záminkou toho, že prozřetelného padoucha je potřeba překvapovat, se postavy náhodně objevují na plátně v náhodných situacích, které pozbývají špetky smyslu, jen aby byl příběhový posun pro sérii jako celek na konci filmu úplně minimální. Řada dějových linek vůbec nikam nevede, vířata jsou do příběhu natlačena jen kvůli názvu, humor nefunguje, naklíčovaná pozadí místy připomínají práci amatérského YouTubera a Bradavice jsou ve filmu naprosto zbytnou, marketingově motivovanou odbočkou. Vztah Grindelwalda s Brumbálem a kouzelnická totalita přitom nepochybně mají potenciál, znovu potvrzená zbytečnost a ztracenost téhle série je ale po třetím díle smutná a donebevolající.

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál) 

Spousta fan-servisu a perfektních momentů nezachrání, že jako celek je seriál dramaturgicky rozpadlé poodoo a hlavní postavě moc dobrou službu neprokazuje.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

V rámci žánru nevím, co chtít víc.

plakát

Zpráva o záchraně mrtvého (2021) odpad!

Pokus o bressonovsky minimalistické slow cinema, které ale působí jak po lobotomii a je strašidelně doslovné tam, kde chce být metaforou.

plakát

Mise Asteroid (2021) 

Nesnesitelný a protivný film, jehož zaměření na mladší diváky jeho nekvality rozhodně neomlouvá. Nesmyslný scénář, cringe boření čtvrté stěny, otravní hrdinové, nudné lokace, amatérská kamera, trapný humor, repetetivní hudba. Čiré utrpení.