Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (154)

plakát

Hatchet III (2013) 

Komu se líbily předchozí díly, rozhodně zklamanej nebude. Efekty jsou slušný, krev teče hektolitrama, lidé umírají po tuctech =)).

plakát

Hněv duší (2004) 

Ještě poměrně nedávno jsem měl z hororů, který se odehrávají v týhle době docela negativní předsudky a tak nějak jsem se jim vyhýbal. Nyní můžu říct, že jsem musel obrátit názorově o 180° a naopak, když má nějakej tvůrce tu odvahu se pustit dodobě do jiného než posledního století, tak to stojí za to. O tom mě přesvědčili v minulosti už Dravci a teď i tohle. Řekl bych, že v tomto filmu všechno funguje jak má. Herci jsou víc než obstojní, jejich chování je uvěřitelný a stupňování napětí je přesně podle mýho vkusu. Z mojí strany byla trochu obava, jak se jim to podaří zakončit, ale ta se nenaplnila, takže veká spokojenost.

plakát

Hondo (1953) 

Western, který se mi trefil do noty. Já sice nejsem fanouškem tohoto žánru, ale na Hondo jsem se při přepínání programů už dodíval. Není příliš agresivní, hrubý a přitažený jako to mají některé westerny ve zvyku. Žena na ranči mi akorát moc neseděla, ale to je možná jen můj pocit ... jinak moc hezký film na sobotní odpoledne.

plakát

Hostel (2005) 

Začátek je podle mě opravdu hodně slabej. V první půlhodině se prakticky nic neděje, teda kromě toho, že míchají opět Rusy, Čechy, Slováky a Ukrajince dohromady, jakoby to bylo úplně jedno. Co mě ale zase zaujalo byla poslední půlhodina a scény v podzemí (nebo co to bylo). Miroslav Táborský působil v roli policisty tak jako kdekoliv jinde, ato nudně, komicky a přitrouble. Ten konec si ale zaslouží jít s hodnocením o něco výš, takže nakonec za ***.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Nezlobte se na mě, ale tohle je celý o hovně. I kdybyste si domů pozvali 6 náhodných lidí z ulice a pak na sebe koukali, bylo by to záživnější než tahle zbytečnost. Přetrpěl jsem to do konce, protože jsem u toho zrovna obědval a říkal si, že když už to teda nakonec ohodnotím, tak alespoň jeden celý díl, nicméně bylo to utrpení.

plakát

Hranice smrti (2007) 

Dát tomuhle hodnocení není pro mě jednoduchý. Hlavně proto, že na mě jednotlivý části filmu působily každá jinak :(. Efekt a krvavý scény jsou ovšem ve všech výborný a ohledně této stránky nemám co vytknout. Nejlépe na mě působila prvních cca 40 minut, který bych zhodnotil na ****. Pak se to celý ale komplikuje a my se setkáváme se strejdou němčourem, což je dost překombinovaný a mě to vůbec nesedlo. Pak ještě ty řeči o mísení rasy a vztahy mezi členy rodiny ke konci a to už bych zase dal na pouhou * hvězdu, tím spíš ta konečná čistě ženská scéna :(.

plakát

Humongous (1982) 

Když to řeknu blbě (ale pravdivě), tak jediná zajímavá scéna je ta znásilňovačka na úvod. Pak je tu nezáživný tlachání a brázdění vod a prakticky nic, co bysme potřebovali doopravdy vědět až do doby, než dojde k uvíznutí na ostrově. Nenechte se zmást popisem, je mnohem dobrodružnější než celý film. Pro mě to bohužel byla jedna velká nuda a to jsem se snažil vcítit do atmosféry. Efekty jsem nezaznamenal snad žádný ... Jedinej rozdíl mezi živými a následně mrtvými návštěvníky ostrova bylo pár čmáranců krve po jejich obličeji. Samotný mutant mi pak přišel jako "medvědí Ivánek" z Mrazíka, protože s ním sdílí jak vzhled, tak zvukový projev. Když mi tahle souvislost došla, závěr filmu jsem si s úsměvem nakonec i užil.

plakát

Chained (2012) 

Velmi příjemný překvapení. Obě hlavní role jsou zahraný fakt skvěle a uvěřitelně. Už úvodní scéna dává tušením jakým směrem se bude film ubírat . . . "Máma už se nevrátí, začni si zvykat." Neměl jsem problém vžít se do situace a děj pěkně ubíhal, prokládaný scénama, který se jen tak nevidí (společné umývání, hra s kartama obětí). Konec to celé jen hezky dovršil, ačkoliv jsem měl v koutku duše představu i o trochu jiným směru. Silný * * * *

plakát

Chappie (2015) 

Přesně na něco takového jsem měl náladu. Polovážné, pravidelně odlehčované vtípky a srandičkami ze strany Chappieho a skvěle podkresleno hudbou tradičně výborného Hanse. Bohužel tam byly scény, kterých jsem se obával, jako pohádka v posteli, které mi kromě pár nelogičností hlavně brání dát plný počet. Celkově jsem byl příjemně překvapenej, protože jsem čekal víc útoků na city a moralizace.

plakát

Chobotnice (1998) 

Poprvé jsem to viděl ještě na základní škole a z nostalgie jsem si to pustil znovu a musím říct, že mě to nyní bavilo mnohem víc, než tehdy. Je z toho cítit ta odlehčenost a jak nemusím kloubení komedie a hororu, tak tady to nemělo chybu. Z monstra jsou vidět skoro celý film jen všudypřítomná (a inteligentní? xP) chapadla, ale ono je to dobře, protože to stačí a popravdě když už je monstrum ukázaný celý, za moc to nestojí. Jak je uvedený v zajímavostech, není ve filmu kladných hlavních postav, takže po většinu času máte takovej divně škodolibej pocit =)). O něco lepší ***