Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (812)

plakát

Den & Noc (2010) 

Den vs noc. Tak kdo s koho?

plakát

Travička zelená (2008) 

Nenechte se zmást místním hodnocením! Tohle je nadupaná třeskutá zábava, kterou táhne ananasový express, čili extrémně vzácný model marihuany, díky kterému se rozjede sled nejšílenějších momentů. Velké akční finále je pak recesistický úlet, který svou pompézností překonává kde jaké Expandables. Franco, kterého jsem doposud znal ze 127 hodin je zde na tolik přesvědčivý, že jakmile ho příště uvidíte ve filmu, budete si říkat, proč znovu obsadili toho dealera. Seth Rogen je kapitola sama pro sebe:) začínám mít tohohle chlapíka čím dál tím radši. Třešeň na závěr je šílený Ken Jeong. A že ttento film režíroval někdo, kdo se jmenuje Green, nemůže už nikoho překvapit.

plakát

Zajdalen (2003) 

"Máš v pi**? Mám v pi**!"

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Je to něco mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Pravděpodobně nejznámější detektivní postava dostala znovu nový kabát a co o něm můžeme s jistotou říci, je to, že je šmrcovní, akční, digitální. Guy Ritchie je dle mého opravdu dobrým režisérem, ale svět tzv svět popcornových filmů mu nesvědčí, mnohem raději bych od něj opět zhlédl nějakou žánrovku s odlschoolovým fílingem.

plakát

Diskjockey (1981) 

Bylo tam tolik product placementu, že by to odpovídalo spíš dvouhodinovému blockbusteru s agentem Jejího veličenstva.

plakát

No Impact Man: The Documentary (2009) 

Klobouk dolů před takovou iniciativou, kdy ze svého života náhle vypustíte umělé světlo, toaletní papír nebo třeba maso a vlastně vše, co nás pojí ke kultu konzumní společnosti, a tím spíše, že se pro tak radikální experiment rozhodnete v betonové džungli, osídlené milióny lidí nemající nejmenší tušení o dopadu jejich vlastního jednání na životní prostředí. Vážím si toho, že snímek jako je tento vůbec vznikl a jsem přesvědčen, že by si zasloužil mnohem kvalitnější filmové zpracování.

plakát

Ghost Dog - Cesta samuraje (1999) 

Čistý "nezávislák" a role jako stvořená pro Whitakera, který se zuby nehty drží samurajského kodexu a ten ho dostane až... 75%