Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (7)

Dexter

Dexter (2006)

Určitě nejlepší seriál posledních let, který u mně zastínil takový vypalovačky jako Lost a Heroes. Obdivuji odvahu tvůrců natočit televizní seriál na takhle kontraverzní téma a ještě takovým syrovým způsobem. Sázka se vyplatila vznikl temný a přitom velmi sarkastický seriál, který snad musí zaujmout kohokoliv (at uz negativne, nebo positivne). Skvělá hudba a hlavní hrdina jsou klenoty tohoto díla, které se možná nekdy dostane i k nám. Jedine obavy mam nad 2. sezonou, ale uvidime.

Californication

Californication (2007)

Další příjemné odlehčení v dnešním tuhém seriálovém světě. Krátké hořké příběhy chlapíka co píje, kouří a užívá si každou chvilku života s nějakou ženskou.Skoro bych řekl, že Duchovny si našel další životní roli, která mu snad přinese více štěstí.

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Autoři dokázali, že se da udělat anime i bez spousty krve, bezejméjných démonů a jiných gore prvků. Poutavý příběh ve kterém sledujete intelektuální soubor Lighta a tajemného L Vas rychle vtahne a ač se to zdá být nemožné seriál stále drží vysoké tempo a standard (po 14 dílech). Po dvacatém dílu, ubírám jednu hvězdu, aneb trochu se nám to přemotává....

Ztraceni

Ztraceni (2004)

1. a 2. série allright, 3. začíná být horší a horší....