Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (80)

plakát

John Wick 2 (2017) 

Klidně dám za pět, měl jsem to štěstí vidět Johna Wicka a Logana v jeden týden a už dlouho se mi nepovedlo abych byl ze dvou filmů tak namlsaný jiné slovo mě nenapadá. Stejně dobré možná lepší než jednička. Chvalte Keanu Reeves který toho moc nenamluví ale to po něm nikdo nechceme.

plakát

Trollové (2016) 

Tohle mi hodně zvedlo náladu, skvělý písničky, originální animace, příběh. Já víc od animáku nechci.

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Jak už bylo psáno, dobrých hororů narozdíl od Marveláků (nic proti) je hrozně málo, takže když někdo natočí takovouhle lekačku kde i já nadskakuju na křesle v kině tak mu dám za pět, příběh dobrý, všechno dobrý už se těšim jak si koupim blueray zhasnu světla ve dvě ráno a hurá nebo spíš budu nadávat s mrazením v zádech.

plakát

Malý princ (2015) 

I když je škoda že jsem Malého prince neviděl ve francoužštině tak tleskám za český dabing, příběh je vylepšený, rozvitý a možná trochu natažený, ale všechny zásadní věci knížky jsou zachovány kromě konce a světe div se po dlouhé době výborná interpretace mé oblíbené knížky. Kdo četl musí vidět, kdo viděl musí číst a kdo nečetl a neviděl to už si domyslíte :)

plakát

Hon (2012) 

Bacha spoiler už od začátku : Co to sakra, musím se na tohle podívat znova, to jsem na csfd jediný kdo si myslí že malá Klárka byla skutečně zneužívaná ale ne Lucasem nýbrž svým bratrem a jeho přítelem. Ona si nemůže vzpomenout co se dělo říká v jedné scéně. Film paráda je strašná škoda že sem ho zaregistroval tak pozdě.

plakát

Poslední samuraj (2003) 

Po každém shlédnutí ve mě tenhle film vyvolává více emocí než předtím, výprava, hudba, obsazení, vyvážení akce a příběhu, všechno jak má být a hlavně dívejte se na originál.

plakát

Slídil (2014) 

A po princi z Persie, Mariňákovi a jiných rolích proti kterým nemám zhola nic přichází Jake v něčem úplně odlišném. Po většinu filmu jsem se držel za hlavu a říkal co to sakra má bejt. Jde o to že se Vám nebude líbit ani o čem film je, ani hlavní hrdina, jenže budete tak fascinovaní že na to nepřestanete zírat. Pro mě osobně překvapení roku jak ve výkonu Gyllenhaala tak i to že mě něco takového dokáže bavit. P.S. dost silně uvažuju o páté hvězdě. Viděno v Kanadě.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

V kině sem si užíval a pro mě osobně je dvojka o něco lepší než první díl. Postava jestli to tak můžu říct Ceasara je promyšlená do všech detailů a táhne celý film dopředu. Čekal jsem víc Garyho Oldmana a méně opic a dostal sem přesný opak a funguje to výborně.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Jsem nadšen a odcházel sem z kina s úsměvem a s pocitem že bych zaplatil i víc, nicméně jak bylo podotknuto tento díl se odehrává v budoucnosti a není možné aby profesor X byl naživu ( i když si to všichni přejeme a já nejvíc :) ). Po první třídě velice dobré pokračování. A nejlepší je že krom první třídy se všechny díly X-menů ani nestaly.