Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi
  • Drama

Recenze (201)

plakát

Čarovný kamínek (2019) (TV film) odpad!

Obvykle jsem shovívavý, ale tohle se fakt nedá vydržet!

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Snydera nijak nemusím, resp. je mi ukradený, kdo co točí.  Ale co fakt nechápu, jsou zdejší ko***I, co udělají rádoby recenzi (slovní výron) na půl stránky a stejně napíšou hov**. Film je to slušně, CGI v pohodě, akce zajímavá, příběh sice očekáváte, ale baví! Prostě dobrý sci-fi s nášlapem na nějakou tu "epičnost" díky rozmáchlosti děje.  Rozhodně stojí za to se na to podívat, a až pak číst zdejší kraviny. Slušných 85%

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Mě to bavilo! Postavy fajn, zábavné, zajímavé prostředí - tolik vody! 😉 Bylo to vtipné, tempo svižné a nuda nebyla. I jsme se zasmáli.  Pohádka na pohodu.

plakát

Cesta pomsty (2022) 

Paráda! Úvod rozvláčnější, ale pro navázání kontaktu s postavami podstatný.  Následující vyvražďovačka má spád a i přes jasná klišé to je v pohodě. Za mě pěkných 85% i za emoce, které to vzbudilo. Ale dávám plný počet, kvůli těm kreténským hodnocením a komentářům tady. Koukněte na imdb... Ha ;-)

plakát

Sejmi prezidenta (2014) 

Takhle... je to pičovinu, to bez debat.  Jsou tam ale místa, kdy jsem se dost násmál. Tedy jako komedie, parodie... Může být.  Jinak ale totální ztráta času.

plakát

Pluk mizerů (2022) (seriál) 

Za mě super pecka. Zpracování, prostřihy s dobovými záběry, charaktery - prostě zmrdi, co chtěli vyhrát válku a jen tak se s něčím neserou, chyby a vše co se posrat má, tak se posere, prostě jak to asi začínalo! Velmi dobrý casting, velmi dobrá akce, kamera, prostě jsem to dal na dvakrát a nemohl jsem se odtrnout :-) Z hudby mě tam trochá tahá ten rock, který tam prostě nemá co dělat, ale celkově to ke stylu sedí. 95% s prstem v nose.

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Absolutní pecka! Já se královsky bavil. Trochu mě (pozitivně) překvapila ta linka rodinného dramatu - tématu, dcera x matka, manželka x manžel, ale vlastně to bylo fajn a i dobře zahrané. Jinka myšlenka multiversu byla zajímavá, efekty dost dobré a střih absolutně fenomenální. Byly okamžiky, kdy tam muselo být tak 100 střihů za 10 vteřin :-) Poslední kapitola mi ale přišla už uspěchaná, klidně by ji mohli protáhnout. Ale i tak, za mě v klidu 99% :-D SPOILER: Scéna s dildem alá bojová zbraň, nebo boj o anální kolík, nebo "malíček" jako super sval, to byl super nářez, a je jich tam víc.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

SPOILER! Craig nebyl, není a po tomhle fujtajblu naštěstí ani nebude BOND. Celkové jeden z e zbytečných filmů. Srackoidni klišé o černé rase která ke utlačovaná, ale dneska se to neříká a tak zlosyny hodime do kyseliny, ze i ženská může byt 007, ze buzny jsou tak cool a in, ze si je i tady připomeneme... Nic proti černochům, ženským a buznam, ale do filmů o Bondovi to NEPATŘÍ! Sorry jako... Pominu stupidni finále, které je tak uveritelne, jako ze by si jeko "kamosi z klubu" pripili jeho oblíbeným nápojem, whiskey... Picovina na entou, kde jen slušná akce s tou borkou, co "trénovala asi týden", me donutila to dokoukat cely. Chvála bohu, je od Craiga pokoj. Doufám, ze vykopnou i rejzu a daji Bondovi opět koule (doslova i obrazně). 20% za akci viz výše a za to, ze Craig je pryč. ...snad z toho příště nebude scifi a neprileti z alternativní dimenze!!! :-(