Reklama

Reklama

Přátelé z dovolené

  • USA Vacation Friends (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marcus a Emily se na dovolené v Mexiku spřátelí s Ronem a Kylou, kteří mají rádi večírky a umí to pořádně rozjet. Přestože si to společně užili, překvapí je, když se o několik měsíců později tento divoký pár objeví bez pozvání na jejich svatbě. Hrozí totiž, že se oslava promění v jeden velký chaos... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Možno len slabšie štyri, ale na tri by to bolo asi málo. John Cena si film kradne pre seba v každej scéne, je fakt talent a musí dostať viac priestoru v Hollywoode, pretože Rock, napriek tomu, že ho mám rád, ho má až príliš a treba dať šancu aj iným. Cena vie zahrať v akčňákoch, komédiách, drámach, trileroch, komixoch, je fakt borec, sympaťák, vysekaný ako sviňa a vie sa utrhnúť z reťaze, takže ja by som mu dával viac šancí. Ostatní viac menej slušne sekundovali, ale na Cenu nemali. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvý film 56-ročného Claya Tarvera, ako režiséra, patrí do takej skupiny ultra ľahkých komédií, kde netreba premýšľať, len vizuálne a zvukovo „užiť si to“, čo vidíte, respektíve v rámci dialógov počujete. Je vidieť, že John Cena v roli Rona si totálne užíva to, čo robí a skvele ho doplňuje jeho filmová partnerka Meredith Hagner. Dvojica Lil Rel Howery / Yvonne Orji v ich prítomnosti jednoducho nemá šancu. Ani jeden moment tohto filmu netreba brať vážne – je to typický „vypni mozog a oddýchni si“! P.S.: „Nebojte sa, ja to napravím!“ „Emily? ...“ „Nie, nenapravím to.“ „F**k you Maurillio!“ Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vacation Friends" síce nemá veľmi originálne spracovanie, no výber hercov filmu vysoko pomáha sa presadiť. John Cena si to užíva všetkými desiatimi a rovnako aj jeho partnerka v podaní Meredith Hagner. Dávajú do toho takú dávku energie, že to celkom prechádzalo aj na mňa. A Lil Rel Howery a Yvonne Orji im v tom celkom slušne sekundovali. Pravda je taká, že v tomto filme je snáď úplne všetko čo potrebujeme. Má to vtipné časti, má to dramatickejšie časti, no rovnako je to aj dosť šablónovité a viete odhadnúť kam sa to vyvinie alebo ako jednotlivé situácie nakoniec dopadnú. Každopádne film vie rovnako aj ponúknuť niekoľko skvelých prekvapní, ktoré vedia skvele pobaviť. Strašne ma baví, že Ron má ohromný talent spoznať, kedy bude akýkoľvek vták vykonávať potrebu. To je celkom originálna schopnosť. A budeme mať aj nejaké tie drogové výlety na miesta, kde ešte nikdy dovtedy naši hrdinovia neboli. Stojí to za tých 103 minút času? Myslím si, že hej. Na jedno pozretie určite, možno by som sa k tomu niekedy aj vrátil. Hodnotenie: B- ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Smich zde vznika na golfu, katamaranu,drogy...Vsichni zucastneni scenariste pouzivaji vtipy, ktere se rikaly pred 10-15 lety. Na tento film se pravdepodobne podruhe nepodivate a nebudete z neho citovat, ale k shlednuti je to dostatecne roztomile, abyste tomu venovali cas. Samozrejme jde o hloupou komedii, ale je to srdecne a zabavne, az absurdni. Jiz se tesim do Mexika na prazdniny,ktere zacinaji presne za 226 dni. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve filmu Free Guy mě zaujal herec Lil Rel Howery, kterého mi Disney+ hned po shlédnutí nabídlo u tohoto filmu. Když jsem kouknul na další herce, zahlédl jsem Johna Cenu, který taky nejde pro šílenosti daleko. No a neváhal, což se vyplatilo. Super komedie. Ulítlá, zábavná, místy s opravdu mega zábavnými scénami. Houbičková scéna je třeba srovnatelná s tou z Trsátka osudu. Za mě fakt super. John Cena má na ty komediální role fakt štěstí a jsem rád, že se v tomhle žánru našel. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Marcus (Lil Rel Howery) a Emily (Yvonne Orji) procházejí letištní halou při odletu z Mexika, debatují. V čase 32:35 se za jejich zády zvedá z letištní sedačky dáma v červeném klobouku s modrým mobilem a odchází. Změna kamery a o 3 vteřiny později se stejná dáma v červeném klobouku zvedá znovu a opět odchází. (morfeus..)
  • Marcus (Lil Rel Howery) po výstřelu „škrábne“ Rona (John Cena), který má na hlavě hadr plný krve. Po pár minutách však nemá na obličeji jizvu nebo náznak po zranění. (Zix.)
  • Natáčelo se v Georgii v březnu 2020. Kvůli pandemii covid-19 však bylo natáčení přerušeno a natáčení pokračovalo v září a říjnu 2020. (Zix.)

Reklama

Reklama