Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Dárce (2014) 

(Spoiler? Možná?) Velice předvídatelné. Hned jak ho zvolili, víte, jak to dopadne. Nechápu, proč se pak táhnul s tím miminem. Hra na city? Chabý pokus v chabém provedení. Prvních 15 minut jsem měla pocit, že sleduju film Divergence. Nebudu se pídit co bylo dřív....nestojí mi to za to.

plakát

Rohy (2013) 

Chvíli jsme si říkala, že je to nejlepší film, co jsem za poslední dobu viděla a druhou chvíli si říkám, že je to hrozná blbina. Nemám ráda snadno předvídatelné filmy (ach ty komedie). Horns několikrát překvapil! Moc jsem si to užila :)

plakát

Královna prokletých (2002) 

I když je to film o ničem, koukám se na něj pořád dokola. 2 hvězdičky za mě za soundtrack.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Není to seriál, co by jel podle jednoho mustru, který by se jen pro další díl trochu obměnil. Co díl, to originál. A toto nadupané tempo si udrželi několik sérií. Není každý díl posvícení, ale o to více oceníte ty nápaditější. Ve studijní skupině to běží jako po drátkách. Občas až absurdní charaktery (seňor Chang) seriálu skvěle sedí, posouvají ho dál a otvírají mnoho možností, kterých je plně využito.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Co se stalo s tím starým dobrým Iron manam? Stal se z něj ubrečenej, jemnocitnej Robert Downey Jr. bez šarmu. Všechno bylo utahaný, jak kamera, tak herecké výkony. Víc kecání, míň akce. Jediné překvapení pro mě v podobě Bena Kingsleyo, který svou dvojí podobou předčil unylého Guye Pearce a "romantické" duo Gwyneth a Roberta. Hlášky už lovili ze dna kapsy a nedokážu si představit, co trapného si pro nás připraví do dalšího dílu.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Nuda nuda a zase nuda. Bez náboje, bez jiskry, bez chemie. Jenom chladný Will Smith, který asi byl u zubaře a dostal pořádnou injekci, protože jeho obličej se vůbec nehýbal. To by asi i vysvětlovalo jeho žvatlání o gravitonech, rozpínání hmoty a bla bla... A Jaden, který si spletl normální film a Disney channel. Plus jejich násilím vecpaná smutná storka o sestře. Na tom filmu se mohli tak moc vizuálně vyřádit a místo toho jsem viděla les co mám za barákem. Tenhle film víckrát už ne.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

O čem to vlastně bylo? Peníze, drogy, ženský. Posledních 40 minut filmu jsem čekala, kdy už ta pro mě napůl komická změť čehosi skončí. Nezanechalo to ve mě nic. Jenom pocit zklamání. Čekala jsem víc. Leo se mohl roztrhat, ale na oskara to stejně nebude. Co tam dělal Matthew? Párkrát si zabušil do hrudi a byl pryč. Jonah vystrčil uměláka a všichni se mohli pochcat smíchy. Hm. Nepostřehla jsem gradaci filmu. Jenom přeskakování z komedie na pseudogangsterku, film o drogách a nahotinkách.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Ben Stiller pro mě v novém světle. Z jeho komedií ho mám zakódovaného jako mamlase, který umí jen laciné vtipy. Tenhle film je stejný, ale přece jenom jiný. Je rozumný. Není přehnaný trapnými očekávatelnými momenty.. Nepopadala jsem se za břicho, ale bavilo mě sledovat každičký kousek filmu. Kristen Wiig ne jako sex symbol, ale jako normální reálná žena, která se vám nemusí líbit, ale i tak uznáte, že chemie mezi ní a Benem funguje a je uvěřitelná.