Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (18)

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Na House bych mohl koukat pořád. Vždy když shlédnu všechny díly, hned bych si je dal znova. Hugh Laurie postavu zahrál dokonale a jsem velice rád, že jsem ho mohl vidět naživo na koncertě v Praze. Nevím jestli je lepší herec nebo hudebník.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Můj velice oblíbený vánoční film. Těsně před vánočními svátky si ho musím pustit, naladí mě na tu správnou atmosféru a já svátky propluju na vlně pohody. Anglický humor, který mám rád, spolu s britským přízvukem, který miluju, je spojení naprosto dokonalé. Plus Rowan Atkinson jako duch Vánoc? Senzace

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Francis je zde prototypem "správného" politika. Jde si za svým, je mu jedno, kdo bude mít jaké problémy, hlavně že on dosáhne svého. Škoda, že to vše dělá jenom pro svou vlastní potřebu. Tak proč mu sakra fandím?

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

Kladnými superlativy bych tu mohl zamořit celou stránku. Newsroomu jsem propadl hned po Willově úvodním proslovu. A od té doby jsem prostě nemohl přestat. Vtipné, chytré, zkrátka všechno, co jsem hledal. Zamiloval jsem si snad každou postavu z týmu, ale co mě hlavně bavilo, bylo sledovat vývoj zprávy od úplného drbu, až po uznávaný zpravodajský počin. Kdyby takhle vypadalo zpravodajství i u nás, tak na zprávy asi začnu koukat. :)

plakát

Návrat do budoucnosti II (1989) 

Na dvojku Návratu do budoucnosti jsem se těšil, jako v té době na nic jiného. A když se pak po týdnu, kdy jsem viděl jedničku, konečně v televizi rozezněla ta slavná úvodní skladba, od obrazovky jsem neodtrhl oči. Časové paradoxy jsou moje, takže je pro mě tohle pokračování stejně dobré jako první díl. A docela se těším na 21. října 2015. Jenom doufám, že do té doby už bude vynalezen antigravitační skateboard... ;)

plakát

Frankenstein (2011) (divadelní záznam) 

Boylův Frankenstein mě dostal. Spolu se scénou londýnského Národního divadla a skvělými herci vznikl neobyčejný počin. V roli monstra jsem měl tu čest vidět výborného Benedicta Cumberbatche a musím říct, že z jeho interpretace netvora od "narození", coby plácajícího se zvířete, až po "dospělého člověka" schopného přetvářky, mi padla čelist až na zem. Myslím, že jsem to věděl už dávno, ale teď to řeknu naplno. Cumberbatch je Pan Herec.

plakát

Návrat do budoucnosti (1985) 

Back to the Future můžu vidět kolikrát chci a stejně mě neomrzí. Ale úplně nejlepší je, že pokaždé, když se na něj koukám, tak jsem nervozní z toho, jestli Doc všechno stihne, jestli se Martymu podaří své rodiče dát dohromady, i když už dávno vím, jak to nakonec dopadne. Je to prostě můj nejoblíbenější film, co jsem kdy viděl. A pouštět si ho budu dokola a dokola...

plakát

Hvězdná brána (1994) 

Srdcová záležitost, která mě poslala na několik let k příjemnému sledování bojů o naši planetu.

plakát

Star Trek (2009) 

Na seriál Star Trek jsem koukal, když jsem byl malý (a než ho vystřídala Hvězdná brána). Proto jsi moc dílů nepamatuju, ale jsem si stoprocentně jistý, že to právě on mě navedl na cestu ke zkoumání vesmíru (alespoň doufám, že to vyjde). A proto mě tento film velmi příjemně překvapil. Velmi příjemně...