Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (317)

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 2. (2013) 

Už první část mě celkem překvapila svojí jaksi větší temnotou oproti ostatním Batmanovským animákům. Druhý díl ještě přitvrzuje. Hlavními taháky toho epického filmu jsou podle mě finlní vyřizovačky mezi Jokerem a Supermanem. Pokud chcete vědět, kdo by vyhrál v souboji Superman vs Batman na život a na smrt - mrkněte na tento film. Skvělé.

plakát

Beef (2003) 

Beef rap je v podstatě sub-žánr hip hopu. A o tom je tento dokument.

plakát

Beer Story (2005) (amatérský film) 

"Hmm.. To je dar od Boha !"

plakát

Beyblade (2001) (seriál) 

Když hodnotím marketing a reklamu kolem tohoto seriálu a jeho produktů, na nichž sme si ujížděli snad víc než na pokemonech, musím dát pět hvězdiček.. Kvalita seriálu však 1*

plakát

Bitevní loď (2012) 

Bitevní loď versus mimozemské lodě. Mix Transformers, Dnu nezávislosti a Top Gunu. Nic přelomového to není, jedná se o skvělý blockbuster. Pokud vybíráte na co se podívat v sobotu večer na dvd, je tohle správná volba. Dejte si k tomu popcorn a budete se bavit. 3 a půl hvězdy za to, že jsem už dlouho neviděl tak dobrý filmek s mimozemskou invazí. Lepší než Světová Invaze a District 9 ...

plakát

Black Adam (2022) 

No, tak tohle byla sračka. Ani nemá cenu cokoliv popisovat. Jsem celkem fanda DCEU a tohle je jediný film, který mi přišel fakt příšerný. Vinou scénáře. Režie by se dala zkousnout, ale takle pitomej scénář fakt ne. Hvězdika za Pierce Brosnana, coby Doctora Fatea, kterého nechali vykrást kompletní repertoár od Strange, což si vůbec nezasloužil. Hrozně otravná slátanina a cringefest

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Minimálně po takových patnácti letech jsem zkouknul s manželkou celý ten seriál znovu a celkem asi po čtvrté. Měl jsem ho hodně nahraný na VHS, takže těch přehrání mohlo být více. I po letech má sitcom svoje kouzlo, trojice protagonistů je naprosto bravurní a humor je krásně debilní. Chvílema seriál hraničí na hraně geniality, ale bohužel chvílemi ne. Po letech musím říct, že mě to tolik nebaví, co v dětství, ale s tím se počítá. I ty díly, co jsou slabší jsou pořád hodně silné a je fakt, že takový humor by dnes už nebyl možný a to je v podstatě smutný.

plakát

Black Panther (2018) 

Byli jsme včera s přítelkyní. Líbilo se nám to moc. Já jsem hodně fanda afroamerické kultury, takže mě oslovil hodně soundtrack (celej ho zaštítili mí oblíbení Top Dawg Entertainment), tématika, herectví, různé odkazy apod. Nebral jsem tvrzení o tom, že jde o první blockbuster s černošským hrdinou moc vážně, protože tu byli Blade, Hancock, Meteor Man apod. jenže tenhle film byl prostě kompletně černošský, nebylo to jen o hlavní roli. Dlouho (možná nikdy) -s výjimkou blaxploitation flicks- jsem neviděl takle silně afrocentrický mainstream film. Takže bravo Marvelu, že se toho nebáli. :-// Jinak nenapadlo vás taky, že pokud Stan Lee hraje camea ve všech MCU filmech, což je jeden propojenej vesmír, že ta jeho postava musí bejt jeden a ten samej chlápek objevující se pořád na těch místech po světě, kde se něco děje? :D Vlastně tedy hraje sám sebe, tudíž se stává metafyzickou postavou přesahující vlastní filmový vesmír.

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

Ale jo, slzy za Chadwicka ukáply, né, že ne. Slabina filmu je jeho přílišná délka a to, že je Namor vykreslen jako větší kokot, než nutně musí být. Jinak fajn, Shuri je skvělou nástupkyní Black Panthera, Namor bude potřeba pro Avengers a máme tu i synátora T Chally. Vše je fajn, scénář má díry a hapruje, ale chápu, že se asi musel dost přepisovat za jízdy, jinak je úroveň filmu OK.

plakát

Black Widow (2021) 

Kdyby se celá Black Widow sestříhala na max. 90 minut, bylo by to super! Někde tam je pohřbený solidní akční superhrdinovka. Bohužel to bylo tak utahané, až to mořilo. Dnešní trend toho, že mají mít filmy dvě a půl hodiny je někdy kámenem úrazu. Škoda, potenciál byl. Líbil se mi Taskmaster, i když byl vlastně solidně odfláknutý. Bavil mě Red guardian i celá zápletka s Black Widow organizací by stála za podívanou, ale ne takto nudně, prosím.