Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (74)

plakát

Králova řeč (2010) 

Ten film mě absolutně pohltil, dialogy, anglický humor, to mě fakt zarazilo do křesla, místy jsem byl napnutý jak struna. Dokonalost sama. A český dabing bych určitě pochválil.

plakát

Interview s upírem (1994) 

Přihodil jsem po opětovném shlédnutí hvězdičku. V tom nevýrazném sajrajtu jiných filmů tohle byla fakt perla.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Asi bych se opakoval, prostě tohle je peklo, jak má být, Heřmánek nepřekonatelný vládce, peklo pomáhá dobru zvítězit, co víc si přát. prostě "boží" podívaná. JE TO REBEL!!!

plakát

Fanfán Tulipán (2003) odpad!

Věnoval jsem tomu patnáct minut televizního času a znechuceně vypnul, pryč s tím do propadliště dějin a vytáhnout raději starší verzi!

plakát

Identita (2003) 

Příjemný film s dějovými zvraty, bylo nutno u něj přemýšlet, ne jenom koukat na obrazovku. Já byl spokojen i s pointou. Pokud tu čtu názory, že pointa to vše shodila, zajímalo by mě, jakým způsobem by tito hodnotitelé ukončili film. Podle mě to bylo logické a dalo to celému předchozímu dění smysl.

plakát

10,5 stupně (2004) (TV film) odpad!

Pokud by to bylo zařazeno jako komedie, přihodím dvě hvězdičky! Některým místům jsem se zasmál. Viděl jsem jen necelou polovinu, pak jsem to vzdal.

plakát

Cirkus v cirkuse (1975) 

Z tohoto filmu mi zůstaly v paměti jen dvě věci: hlášky Oldřicha Velena, že už to tu vše dříve bylo, a pak dort v podobě klobouku pro Ivu Janžurovou.

plakát

Co horšího se může stát? (2001) 

Film mi sedl, mám rád Dannyho DeVitta. Co vše se dá udělat pro prsten. Tlumočení do znakové řeči nemělo chybu, tohle mě pobavilo nejvíce.

plakát

Policajti na baterky (2003) 

Dookola omílané téma dvou rozdílných policistů nebo jedinců, co si na policisty hrají. Za chvíli má člověk dojem, že už to viděl několikrát s jinými herci.

plakát

Černý rytíř (2001) 

Pro mě ztráta času, tohle není dobré ani na odreagování. Bohužel, téma ocitnutí se v dávné minulosti se dá zpracovat lépe.