Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (43)

plakát

Prach a broky (2015) (amatérský film) 

Pražská premiéra byla skvělá. Snad poprvé jsem v kině tleskala :) V některých scénách byl amatérismus jasný, hlavně v mluveném slovu, nicméně film je propracovaný do detailu, hlášky, situace... Jsem nadšená a celou dobu jsem vlastně nesundala úsměv a to ani cestou domů. Už se těším, až si ho zítra pustíme znovu :) A samozřejmě musím pochválit soundtrack. Super! :)

plakát

Škatuláci (2014) 

Líbí se mi hranice mezi pohádkou pro dospělé a pohádkou pro děti. Chápu, že z pohledu dětí je každý dospělý nepřítel. Arogance lidí z bohatších vrstech je taky pochopitelná a animace je prostě boží. Rozmýšlela jsem se mezi 4 a 5 hvězdami, ale ta animace mě přesvědčila o pěti.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Fakt jsem se bála, druhé díly většinou stojej za prd. Díky všem svatejm, že to není případ Bezzubky a Škyťáka :)

plakát

Velká šestka (2014) 

Roztomile, hrdinské, praštěné, vtipné a napínavé. Za každou z těch věcí jedna hvězda. Super animace je automaticka :)

plakát

Tři bratři (2014) 

Včera mi bylo řečeno, že je to geniální a že jsem to vůbec nepochopila... No ne, no, nepochopila. Blbina to je...

plakát

Na vlásku (2010) 

Kdykoliv! A tejden v kuse! Klidně! :D

plakát

Žraloci na s(o)uši (2011) 

Strašný, strašný, strašný... ale dá se to. Jedna hvězdička za ucházející roztomilou animaci...

plakát

Vyvolávač deště (1997) 

Filmy z právnickýho prostředí mě jako malou motivovaly k tomu stát se právničkou. Právničkou jsem se sice nestala, ale to téma mě baví pořád. A tenhle film speciálně. Dost jsem se divila, že ho ještě neznám. Nejspíš ho o tři roky později zazdila také skvělá Erin Brokovich.

plakát

Frankie a Johnny (1991) 

Civilnost je tady v hodnocení skloňovaná tolikrát, že se mi z toho dělá špatně. Film o hysterický holce a neuvěřitelně vlezlým chlapovi, kterej mě spíš rozčiloval, jak jí neustále podsouval, jak jí miluje. Přitom tam není žádnej rozvoj vztahu, nic. Bum prásk, jsem zamilovanej a ty se třeba stav na hlavu. Neříkám, že nemám ráda Michelle Pfeiffer, nicméně kdykoli otevře pusu, já vidím malý vyjevený štěně. No a dabing Veroniky Žilkový tomu taky moc nepřispěl. Za mě ne, když to neuvidím podruhý, nic se nestane.

plakát

Bláznova kronika (1964) 

Vizuálně tak super, že tomu odpustím i ten kulhájící děj. Historický fórky v bojových scénách (pšíkání, apod.) mě vyloženě byvily. Bylo mi jen líto, že tam není víc scěn se samotným kronikářem, kterej byl fakt sympaťák :)