Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (139)

plakát

Česko hledá SuperStar (2004) (pořad) 

Z počátku velký fenomén, kdy jsme všichni hltali každý díl a výsledky, ale při průchodu dalšími sériemi už se dalo dívat jen na Hvězdnou pěchotu.

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Super SCi-Fi,,, které bylo nádherně komorně pojaté a plné bezmoci i těch lidí, kteří si myslí, že jsou navrcholu. Ty klidné scény, které si má člověk vychutnat a John Clesee, který je až netradičně vážný, ač má stále svůj optmismus. To vše dodává na atmosféře tohoto filmu. Někomu se líbí a někomu ne.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

jeden z těch nepřemožitelných seriálů, které vás pohltí... Promyšlený a geniálně záhadný. Postavy jsou více než dost sympatické (dokonce i ICE TRUCK killer) Myslím si, že to není seriál pro lidi co nechcou být ničím vyprovokováni. Ode mě dostal téměř čistých ***** (ale těch sprostých slov mohlo být méňě. I druhá série si tále drží svou laťku napětí a překvapení, kdy doma při sledování ani nedýcháme...

plakát

Disturbia (2007) 

Snad jen, že vrah se nemusel, tak mile usmívat a kam se vytratila dcérka, když probíhalo hlavní rozuzlení?? Inak parádní thrillerový mráz.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

100% --- (po shlédnutí 4.série, kde poslední dva díly byly opravdu k nedýchání) Osobně bych se s Housem hádat nechtěl, dobře se ale poslouchá a umí skvěle léčit. V tom mu pomáhá jeho skvěle vybraný tým. I když je většina dílů má stejný spád, tak v každém díle se naide něco co člověka pobaví jistým druhem humoru a tak má správný seriál vypadat

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Dokáže někdo natočit a setříhat ještě něco krásnějšího? Pro mě je to totiž ten nejúžasnější dokument o přírodě, co jsem kdy viděl. Záběry na stáda, změna období a mohl bych pokračovat velmi dlouho. Rozhodně by jej měl vidět každý, kdo si myslí, že bydlí na téhle planetě a je lidská duše se srdcem obdivující krásy Země!

plakát

Elizabethtown (2005) 

Silně zidealizované, ale já si prostě takové filmy užívám, protože člověk si vždy musí najít v životě nějakou tu radost!

plakát

Ester to rozčísne (2008) 

Takových příběhů o dospívající dívce je mnoho. Zpestřuje to fakt, že se děj odehrává v jižní autrálii a to že divenka je židovka na kterou tlačí její spolužačky. Jinak film se drží klasické línie, kdy se snaží dospívajícího diváka polidštit a vychovat k dobrému, samozřejmě. Viděno na zlínském festivalu 2008.

plakát

Fantom opery (2004) 

Fenomenální začátek, který mě zařezal do křesla. ALE, to jen po první návštěvu Christiny do temna! Takže škoda toho roztahaného uzpívaného konce. Myslím, že kdyby byl film kratší o nějaké půl hodiny, zážitek by byl určitě lepší.