Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (139)

plakát

Soukromé pasti (2008) (seriál) 

Kvalita jednotlivých příběhů je kolísavá. Jednou je to na dvě a jednou na čtyři. Dá se při tom večeřet.

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Ze začátku jsem srovnával tuto bondovku s Casino Royale, ale zjistil jsem, že to není možné, protože se tento díl vymyká všemu, co je normální v bondovkách. Ale v dobrém smyslu, protože akční scény, švih a prostě celý film mě ani chvíli nenudil a konec přišel dříve než sem čekal. Je vidět, že se filmový štáb snažil a tak jsem se s akční honičkou hned ze začátku vcucnul do jádra příběhu.

plakát

V Bruggách (2008) 

Ten příběh byl jako vystřižený z typického dne gangstera. Užíval jsem si rozhovory mezi Rayem a Chloe a celou tu krásnou atmosféru podtrhovala středověká linie města zakončená poněkud krvavým dojmem. Poprvé jsem byl opravdu naštván, že to tak skončilo, ale nedá se nic dělat. ;-)

plakát

Hranice života (2005) 

Střih, Ewan, Naomi, příběh mezi dvěma světy, který naštěstí rozmotá závěr.

plakát

Kriminálka Anděl (2008) (seriál) 

Kupodivu žádné hrůzné překvapení. Až na tu přemrštěnost střihových efektů, které někdy se užívají více než v hojné míře.

plakát

Na dotek (2004) 

Strašně zapeklité vztahy, které by byly oříškem pro jakkéhokoli manželského nebo partnerského poradce. Ne a teď vážně: tenhle film neukazuje jen lásku, nevěru, mstu, ale také to, že prostě některým věcem se prostě nedá poručit, ať se děje cokoliv. Kvalitní snímek od Mike Nicholse.

plakát

Hancock (2008) 

Z úžasného začátku se stal nepřehledný a nedotáhnutý konec, kde díl číslo dva by mohl jen uškodit.

plakát

MTV Video Music Awards 2007 (2007) (pořad) 

Bohužel,,, předávání hudebních cen MTV má čím dál více komerce na proti klesajícímu umění. Tahle show už nebaví lidi, tak jak dříve,,, možná tak akorát samotné američany.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Parádně vyšperkované taneční čísla, kde po konci fimu se vám ani nechce vstávat z křesla v kině, jako všem ostatním. Skvělá scéna v noci je při písničce "Lay all your love on me", kde se člověku jen tají dech, jak je dobře nově nazpívaná. Muzikál, který ve filmovém umění chyběl! (Toť názor příznivce skupiny ABBA)

plakát

Kurýr 2 (2005) 

Tohle se přece musí brát s nadhledem. Nejlepší herecký výkon byl steině od AUDI A8L W12.