Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Oblíbení herci (7)

Leonardo DiCaprio

Popravdě nevím, zda-li mě DiCaprio zaujal více svými hereckými výkony, nebo svým výběrem rolí. Už jako mladý herec mi vyrazil dech v Úplném zatmění nebo Titanicu a jeho nedávná práce na Prokletém ostrově a Počátku můj "fanouškismus" jen beznadějně prohloubila. Navíc, žádného jiného herce není větší potěšení vidět vztekat se - ty grimasy jsou prostě úžasné :).

Heath Ledger

Myslím, že každý kdo viděl Batman: Temný rytíř chápe jak veliký talent v Heathovi dřímal. Když se oběvil před kamerou, bylo to jako by se rozpoutalo úplné peklo plné energie a fantastického herectví. Nebál se, měl talent a uměl na sobě tvrdě pracovat. V den kdy zemřel přišel filmový průmysl o jednu z nejnadějnějších hvězd. Kéž by nám ještě stihl ukázat co vše se v něm dusí..

Brad Pitt

Už od začátku mi bylo jasné že je to dobrý herec, když jsem ale viděl 12 opic, musel jsem si "dobrý" přepsat na "vynikající". Nechť vás Mastercard provází na cestě k blahobytu :)!

David Bowie

Nikdy jsem neviděl tak charismatického člověka. Něco na něm mě neskutečně fascinuje a tak mi nezbývá než neustále sledovat jeho výkony v nejrůznějších uměleckých odnožích a užasle nechápat.