Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Prostě skvělé, jen se ptám, jestli jsem musela vidět všechny ty blbosti, abych pak mohla být omráčena nečím tak skvělým.(-: Mám ohromnou radost, že to prostě někdo umí.

plakát

Legenda o sovích strážcích (2010) 

Skvělý nápad a výběr protagonistů(-:, krásné sovy, kdo někdy pozoroval dravce zblízka, musí uznat, že animace je jedinečně povedená, jsou jako živé. Slabinou filmu je, že pro děti je moc temný a strašidelný a já jako velká jsem se zase dost nudila.

plakát

Warrior (2011) 

Strhující i pro nesportovního fandu a nechlapa. Ruce se mě potily a nohy kopaly, v tomto to bylo reálné dokonale. Hvězdičku mínus za to, jak to dopadlo, pořád jsem čekala nějakou trágu, a taky za ty citovky z rodiny, ale chápu, že potřebovali na něčem postavit ten příběh. Tom Hardy zahrál přesvědčivě takovou tu nemluvnou drsnou nakřivo chodící horu svalů s citlivou duší, až mi z něho bylo skoro na nic.

plakát

Válka Bohů (2011) 

Neurazí, nenadchne. Řečtí bohové obtěžkáni zlatem a nepředstavitelnými klóbrci, špinaví svalouni a všude tma a násilí, jo a jedna "nutná" milostná scéna. Ach, těšila jsem se velice, tohle bylo zklamání.Vleče se to, až na konci to má spád. Velká škoda třeba těch Titánů, kteří byli povedení, s tím se dalo více pracovat. Hvězdičky za ně, a za ty hezký svalouny.

plakát

Slunce, seno a pár facek (1989) 

Každý má nějakou úchylku, já mám prostě tohle. Vždycky si u toho odpočinu, odehrává se to v létě, na venkově, prostě mozková dovolená. Nemůžu si pomoci, dávám nejlepší hodnocení.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Skvělá pohádka, málo animovaných příběhů si dokáže udržet napětí a přitom získat malé i velké. Krásně vymyšlený drak v hlavní roli, prostě mazlík. Nemám moc ráda animáky, ale tenhle si mě získal. Jediné minus za pohyby postaviček, nemohla jsem si pomoct, ale občas mi to připomělo animák Rio.

plakát

Transformers (2007) 

Vůbec mě to nelákalo, iděno víceméně náhodou, ale nakonec to byla pastva pro oči. Super efekty, skvěle udělaní roboti. Hvězdičku méně snad jen za ten hlavního hrdinu, mě se prostě nelíbil.

plakát

Mnoho povyku pro nic (1993) 

Pěkný odpočinkový film, i když Shakespeare není můj šálek, všechny ty intriky a domluvy za zády, které pak produkují umělé situace, ke kterým by jinak normálně nedošlo. Ale je to řešeno vše rychle a svižně, krásné prostředí, skvělí herci.

plakát

Frekvence (2000) 

Tak nakonec jsem to napětí jak může ta časová smyčka ještě dopadnout málem nevydržela. Bylo to bezva a to se mě na to vůbec nechtělo dívat, nemám moc ráda filmy s hasiči, ale tohle bylo krásně vymyšlené, o hvězdičku méně jen za ten konec, to jsme se doma fakt nasmáli.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Pro mě velké překvapení, pouštěla jsem si to s předsudky, ale byla to skvělá oddychovka. Všechno pěkně navazuje, nikde se moc neplýtvá dialogy, písničky jdou jedna za druhou. K tomu úžasné exteriéry řeckého ostrůvky, romantický příběh a skvělé herecké obsazení. Meryl Streep asi skutečně objevila elixír mládí, protože na svůj věk vypadá a hraje výborně. Překvapil taky P. Brosnan, těžko bych si ho pro tu roli dokázala představit, ale ukázal zcela novou tvář. Skvělý odpočinkový film.