Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (152)

plakát

Amadeus (1984) 

Nejlepší životopisný film I've ever seen

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Z 10000000000000000000 kuchařských pořadů, který už mě fakt serou, je Zdenda nejlepší, protože tomu na rozdíl od Babici a všech těch kuchařských vyjebanců rozumí, ví jak kšeftovat, jak vařit a podává to originálním způsobem. Jen tak dál!

plakát

Aréna (2011) odpad!

Nejhorší je, že týhle sračce se ani nedá smát z recese, jako je tomu třeba u žraločího tornáda, kdy se po pár pivech řehtáte úplně všemu. Jenomže žraločí tornádo a podobný "cooltovní" perly se s tím záměrem už točí, tzn. že to bude sračka a na nic jiného si to nehraje. Tohle si ale hraje na seriózní film! Samueli, k čemu ses to upsal?!

plakát

Argo (2012) 

Jeden z nejlepších filmů, který jsem v poslední době viděl. Takže co dodat ARGO FUCK YOURSELF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Autosalon (2005) (pořad) 

bóóže, nwm jak se jmenuje, ale snaží se TRAPNĚ napodobit Jeremmyho Clarksona z TG.

plakát

Babica vs. Sapík (2015) (pořad) 

No a samozřejmě, Jyrko, ghfhjgcvkutfvnhfcvnjg, rozumíš, jo, to je vono, poej se

plakát

Babicova televize (2021) (pořad) 

Er ist ein GEJMR. Jyrko, děkujeme za toto veledílo, které od roku 2005 na Youtube chybělo. Tomu může dát odpad jen Plešoun, kterýho už se nebojíme, a teď si jdu udělat chleba ve vajíčku pro pravý gejmry!

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) 

Mažu tomu ten odpad! a radši nedám nic, protože já fakt nevim...jako komedie to je za 5 hvězd a nemůžu říct, že bych u toho nesral smíchy, takže když je nuda nebo blbá nálada, Jyrkovy kreace a rétorická schopnost mi vždycky vykouzlí úsměv/výsměch na tváři....jenomže ono si to hraje na seriózní kuchařskou show, a z tohoto hlediska je to odpad, proto se zdržuji hodnocení a jdu si pustit vepřová játra na pivu :D :D

plakát

Bakaláři 1997 - Dobrá zpráva (1997) (epizoda) 

Donutilovi šly ty komunistický rudý držky vždycky na jedničku :D...Tyhle kecy se v hospodách vedly, vedou a víst budou, což jen vypovídá o tom, jak je tahle povídka nadčasová...