Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Skvělý! Výborný nápad, krásné zpracování, dokonalý postavy (bezkonkurenční Rumpelstiltskin :D) Prostě mi to sedlo a každý díl si svým způsobem užiju :) Ty jejich pohádkové obleky a to pohádkové prostředí prostě miluju! :) Poslední série zatím nejslabší, Peter Pan je prostě pak už dost otravný... a Země-nezemě je nudná džungle.

plakát

Říjnové nebe (1999) 

"Vesmír ať si nechají, my máme Rock'n'roll" - po prvních pár minutách jsem věděla, že to bude film, přesně dle mých požadavků. Období Studené války, kdy neúspěchem pro USA byl úspěšný pokrok Sovětského svazu v dobývání vesmíru, se ukázalo jako skvělé téma na zpracování filmu. Dle skutečné událost, hudba převážně Elvis Presley, hlavní role Jake Gyllenhaal a jeho parta mladých "vědců", která se snaží prosadit v tvorbě raket a získat tak stipendia. Prostě mě to bavilo!

plakát

Melancholie (2011) 

Tak po shlédnutí tohoto filmu jsem opravdu netušila, jak ho ohodnotit. Vyvolal ve mně velice smíšeně pocity. Herecký výkon Kirsten Dunst byl perfektní, to je jediný, co jsem mohla s jistotou říct. Prvních pár minut filmu zachycují krásné detaily a je to velice poutavě natočené. Je to opravdu zvláštní film, ale rozhodně stojí za podívanou. Ale téměř v žádné chvíli filmu nevíte, co čekat. Nebo alespoň já nevěděla. A to na tom bylo možná to nejkrásnější.

plakát

Drž hubu! (2003) 

Tak tohle je komedie všech komedií. Neskutečný hlášky a záchvaty smíchu. Prostě u toho se nedá nesmát. To je tak, když je na útěku opravdový kriminálník a opravdový magor..:-)

plakát

Forrest Gump (1994) 

Je opravdu těžké k něčemu tak dokonalému přidávat komentář. Tady totiž nejde napsat absolutně žádnou kritiku, protože vše je prostě naprosto pohlcující. To musí vidět opravdu každý... A ten kdo shlédne většinou mu to jednou nestačí :)

plakát

50x a stále poprvé (2004) 

Jednou jsem si dokonce řekla, že se na to musím podívat alespoň 50x a stále se mi to bud líbit jako poprvé. Opravdu originální příběh, dokonalé herecké výkony a skvělý humor. Prostě tahle komedie patří mezi mé nejoblíbenější a to opravdu zaslouženě!

plakát

Melodie mého srdce (2007) 

Naprosto neuvěřitelný příběh, ale rozhodně v dobrém slova smyslu. Koukala jsem na to tak, že je to sice nepravděpodobné, ale opravdu se mi líbilo, jakým stylem to bylo natočené a ten příběh byl prostě krásný. Pokud máte náladu se podívat na romantický příběh, který má však hodně zápletek a ještě máte rádi hudbu, tak přesně tohle je ten film, který tyto požadavky splňuje. Samozřejmě je lepší nad tím opravdu nepřemýšlet, zda to je reálné, nebo ne, ale prostě se nechat unést :)

plakát

Smažená zelená rajčata (1991) 

No, tak tento film mě velice mile překvapil. Nádherná atmosféra 20. let, která je vyprávěna senilní stařenkou v domově důchodců. Tento snímek je především plný dobrodružství, ale na druhou stránku je také smutný. Skvělé herecké obsazení a parádní podívaná, u které se prostě nestihnete nudit!

plakát

127 hodin (2010) 

Tak tohle mě opravdu bavilo! Nejvíce oceňuji to, že to nebylo zbytečně zdlouhavý, což se občas u filmů tohoto typu děje. Prostě skvělý záběry a neskutečná napjatost. Opravdu skvělá podívaná bez zbytečných zdlouhavých scén, který stejně většinou ubírají na reálnosti. Zkrátka velice silný příběh převeden do 94 minut skvělé podívané.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Po prvním díle jsem si nebyla jistá, jestli to není jen parodie. S dalšími díly jsem však zjistila, že naštěstí není a Misfits se mi začaly líbit víc a víc. Parta bláznů, kteří se sejdou při veřejně prospěšných pracích a po jisté události se začínají sbližovat, protože musí - časem už i chtějí :) Skvělý humor, o který se postarají jednotlivé postavy. Některé více a některé méně, ale jako celku jim to prostě svědčí!