Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 320)

plakát

The Rose of Turaida (2013) 

Animace je zvládnutá skvěle, ale nemělo mi to moc co dát, ale kvalitu zpracování tomu neodepřu. ( 29.8.16/MAC )

plakát

White with Red (2013) 

Mám rád creepy pasty a jejich zpracování uvítám, ale tato forma se mi nelíbila, možná stačilo přidat jen pár minut a mohlo z toho něco vzniknout. ( 29.8.16ÚMAC )

plakát

Code 8 (2016) 

Toto je nejkvalitněji zpracovaný krátkometrážní film, který jsem viděl. Má skvělé efekty, scénář a i herce. Toto si zaslouží svůj celovečerák, který rozhodně bude. ( 29.8.16/MAC )

plakát

The Loved Ones (2009) 

Jsem překvapený, tento film dokázal opravdu šokovat. To mám u těchto filmů rád. A mimo to je profesionálně natočený a nechybí ani příběh a překvapivé rozuzlení. ( 29.8.16/MAC )

plakát

Pach krve (2003) 

No na těch dalších pět dílů se dívat rozhodně nebudu. Nějáké publikum to rozhodně oslovilo, ale mě ne. Primitivní acénář všetně herců až po zpracování. ( 29.8.16/MAC )

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Jestli mě to zhnusilo? Je to přeci jen film a jestli se něco nepřežene, nedostane mě to, ale některé scény nechutností sršely a jak jsem si předsTavil že bych byl na jejich místě, trochu mě to znepokojilo, ale ne tak abych byl znechucen. Hlavní aktéri, především "dvě hloupé holky" mě moc nedostaly, ale naopak doktorovi héjterovi ( Heiter ) jsem to takřka věřil. ( 28.8.16/MAC )

plakát

Můj kamarád drak (2016) 

Od tohoto filmu jsem neměl valná očekávání. Jen jsem si řekl že mě bud zklame a nebo překvapí a překvapil. Toto je film na který bych rád pozval své imaginární děti a dospělí se taky nudit nebudou. Dostanou příjemný příběh s vizualizací a akčním zakončením. Pro tuto cílovou skupinu je to jako dělané. Mimo to jsem se dneska v kině cítil jako u sebe v obýváku. Prostě prázdno, kromě nás dvou ani živáčka. Proč kupovat televizi, když si můžu "pronajmout" kino? : ) ( 27.8.16/Cinema City/Sčítání lidu: 2 )

plakát

Ray Donovan (2013) (seriál) 

Ray Donovan je v jádru skvělý seriál jak po technické tak po dějové stránce, ale uchýlil se k žánru ke kterému nemám blízko a to rodinné drama s kořením. Pro fanoušky žánru je vynikající, ale mě chutná jen to koření, kterého tam není kdoví jak moc. Děj se rozvíjí skvěle a věřím že tento seriál má jak oslovit, ale já jsem se na poslední díly díval jen z nutnosti abych to mohl objektivně ohodnotit. Za zmínku stojí závěr série, který se odehrával poslední 4 díly, kdyby se tento seriál udával tímto tempem stál by mi za shlédnutí dalších sérií. ( 17.8.16 až 27.8.16/MAC )

plakát

Půlnoční vlak (2008) 

Není to vůbec špatný film, jen oddychovka plná krve. Jen si myslím že Bradley Cooper se do tohoto filmu dvakrát nehodil, ale chápu že to mělo nejspíš za účel film propagovat. Velice mě tu zaujalo že tu bylo vyzobrazeno násilí takřka bez cenzury a scény z vlaku byly parádní. Pouze mě zklamal konec, který nebyl zrovna podle mých představ. ( 24.8.16/MAC )

plakát

Sousedi 2 (2016) 

Od prvního dílu jde vidět značný pkles. Zatím co si první díl držel svoji kvalitu, tady to držela na pomyslné hranici trapnosti jen Choe, která svou roli vzala dobře, ale není to něco co by oslnilo, ale alespon někdo uměl film udržet. Toto pokračování nebylo nutné, ale alespon stravitelné. ( 22.8.16/MAC )