Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (220)

plakát

Absurdistán (2006) 

Nápad originální, ale zpracování pokulhává jako postřelený kůň. Ten kůň se postřelil sám, protože na něm jel Luke Wilson. Nesestřelil ho, střelil sebe, ale i tak běžel dál. Dalo se, ale znovu ne. Už ne. Luke mi jako herec prostě v sedle nesedí.

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Agentura Jasno mě opravdu baví. Má svůj vlastní styl humoru, který je sice založený na nevyspělosti hlavního hrdiny, ale poddaný pěkně hřejivě a od srdce se zasměji při každém díle. Dulé Hill se mi výrazně líbí víc než James Roday! Přesto by se mi příčilo dát víc než tři hvězdičky. Hudební podklad fajn, ale - není to úplně ono. Nějak mám pocit, že dokážu předvídat téměř každou vteřinu seriálu. Páni, nemám schopnosti jako Shawn? Asi si taky založím agenturu.

plakát

Alias (2009) 

Samo o sobě je to dost zajímavý pohled do zákulisí jedné německé rodiny. Ze šťastné normální rodiny se postupem času stali neznámí lidé a Jens se potřebuje srovnat, zjistit kdo je, protože bez toho prostě nemůže žít. A kdo může? Takový syrový dokument, docela zajímavý, ale celkově syrový až moc.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Nejvíc mě dostalo, to, že ať se pokusíte převyprávět co jste viděli sebe lépe, nikdy to nepůjde. Vždyť film Amelie z Montmatre je o ničem. Ale tak neuvěřitelně lehce poddané nic mi vyrazilo dech. Audrey Tautou je roztomilá a naivní - přesně taková jaká má Amelie být.

plakát

Anděl na horách (1955) 

Sice mi docela lezou na nervy některé komunisticky laděné pasáže(např. ve vlaku: člověku se lépe pracuje, když ví, že je to pro společnost), ale což se mám divit, vždyť je to film z roku 1955! Právě proto se mi snad i hodně líbí, ten starý dobrý naivní pohled na svět, a humorné situace jsou pořád humorné a stále budou dokud lidé neztratí zdravý smysl pro humor. Jaroslav Marvan v jedné ze svých nejslavnějších rolí, skvělý jako vždy. Pohodový film do zimního období!

plakát

Apocalypto (2006) 

Velkolepý film, který rozhodně stojí za podívání. Zajímavý příběh, pěkně natočený, mně se to neskonale líbilo. Páni, Mele Gibsone, víc takových filmů. Víc!

plakát

Aréna smrti 2 (2002) 

Autoři se snažili o co? Pokud jim šlo o film do televize, který je jenom o násilí a pitomých nepřesvědčivých rvačkách z vězení - povedlo se, gratulujeme! Ale už to nezkoušejte!

plakát

Avatar (2009) 

Možná jsem viděla jiný film nebo spíš jeden z filmů, ze kterých dělá propaganda víc než jsou. Nejvíc mi vadilo, že tak nějak byly scény předvídatelné - deset minut jsem doslova hltala a deset minut doufala, že umřu, abych ho nemusela vidět do konce, tak se to střídalo celý dlouhý film. Něco chybělo. Nebo přebývalo? Tohle není můj šálek kávy.

plakát

A zase jedna Popelka (2008) 

Jen otázka: Proč si režiséři myslí, že když do filmu obsadí roztomilou oblíbenou teen-hvězdu, klasický námět zasadí do současnosti a zmodernizují, přidají klasik láv story s pěkným klukem a dosadí na povrch v posledních letech (z nějakého důvody) čím dál víc oblíbenější námět moderního tance a soutěží, že to bude divákům stačit?