Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Americká krása

Americká krása (1999)

Absolutně dokonalý film, který nebudu kazit svými blbými komentáři. Tak to zkrátka v životě chodí. Skvěle namíchaný soundtrack.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

A je to tady. Pro me bohuzel jediny poradny film Quentina Tarantina, ale natolik zasadni, ze jsem si na eBay sehnal dva originalni klokany z roku 1956. Dabing nema chybu, prekvapil zejmena Vaclav Vydra, chybi snad uz jen Jana Bouskova. Takze je jedno, jestli film vidite v originale ci nadabovany. Co veta, to kultovni hlaska. Vyborna hudba. No nic, zitra zajdu do KFC a dam si Royal Syr.

Obecná škola

Obecná škola (1991)

Nejlepší český film (nebo minimálně alespoň jeden z nejlepších), tudíž i nejlepší Svěračský film, který už nebude v žádném případě překonán. Zkrátka a dobře ... je-li ruka nastřelena, tak v žádném případě. U mě OSKAR místo Kolji.

Brak

Brak (2002)

Kdybych chtel film k necemu prirovnat, reknu cesky Pulp Fiction. Vubec nechapu vsechny ty "odpady", tezkej ulet, to jo, ale supr ulet. Behem studii jsem tento film videl snad stokrat. Kultovni hlasky. Karel, Karel ... vy jste ten, co bere mo mo morfium, mel byste toho nechat, neni to zdrave atd. Shrnuto: nejvice nepochopeny cesky film, ale pro me naprosto bozi!