Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (7)

Rafťáci

Rafťáci (2006)

Domnělý hrad Kašperk, na který se rodiče vydávají na kole, je ve skutečnosti hrad Loket. Kašperk najdeme na Šumavě, byl založen roku 1356 Karlem IV. k ochraně zlatých dolů. Naopak Loket leží v chráněné krajinné oblasti Slavkovský les, založen byl ve 13. století na místě starého slovanského hradiště. Vzdušnou čarou jsou od sebe přibližně 130 km.

Snowboarďáci

Snowboarďáci (2004)

Ve filmu můžeme vidět i režiséra Karla Janáka. V prvním záběru zařve s prskavkou v ruce: "Silvestr!", v dalším pak zachraňuje záběr při scéně, když Vojtěch Kotek při útěku z nemocnice spadne na silnici před auto, které se mu vyhne.

Poslední samuraj

Poslední samuraj (2003)

Na začátku závěrečné bitvy se některé zátarasy vyztužené slámou vznítí samy - jezdci s pochodněmi jsou už dávno mimo záběr.

Re-Play

Re-Play (2009) (pořad)

Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool.

Reklama