Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Krimi

Recenze (81)

plakát

Grimsby (2016) 

Tenhle film je tak blbej, až je občas i vtipnej. Což ho zachránilo od téměř jistého odpadu.

plakát

Náhradnice (2011) 

Už dlouho jsem neviděla takhle divnej film. Zaráží mě výběr hlavních hrdinů, to snad v Británii mají nedostatek sympatických herců nebo co? Celý to bylo zvláštní, popravdě mě osobně nenadchlo ani to ostrovní prostředí, který se tady podle komentářů hodně lidem líbí. A ten příběh snad ani za komentář nestojí.

plakát

Jasná hvězda (2009) 

Tohle mi nějak zvlášť nesedlo. Životní příběh básníka Johna Keatse zní zajímavě, ale o tomhle filmu se to říct bohužel nedá. Nijak extra mě nenadchla ani herečka v hlavní roli.

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Pár dní po shlédnutí filmu si matně vzpomínam na děj, jak to dopadlo, si v paměti už asi nevydoluju.

plakát

Zmizelá (2014) 

Před filmem jsem měla dost silný obavy, že se to bude táhnout a bude to nekonečný a mě to nebude bavit a budu pořád koukat, kdy už bude konec. Vůbec! Napínavý od začátku do konce, bez nějakýho slabšího momentu. Film vás vtáhne a dokonale zabaví na celou svou délku, plus nečekanej závěr, díky kterýmu odcházejí lidi z kina s otevřenou pusou. WTF?

plakát

Maturiťák (2011) 

Oddychovka podle předem snadno odhadnutelnýho scénáře.

plakát

Sekretariat: Příběh šampiona (2010) 

Pěknej příběh, to Američani umí. Jsem ráda, že jsem to viděla, ale jednou stačilo. Chápu, že pro ty, kteří zbožňujou koně, to musel být zážitek, já jsem akorát ráda, že tam nebylo víc dostihů. A i herecké obsazení potěšilo, Diane Lane je tam taková příjemně nenápadná.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Jako nápad víc než dobrej. Zklamal mě ale už začátek, kdy jsme prostě uvedeni do děje stylem, stalo se to, že to tak prostě je a na víc se neptej. Jinak pointa nějaká žádná, ale natočený je to moc hezky a Justin je můj oblíbenec, takže to na ty tři hvězdy vytáhl.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Tak tohle ne. Nad hereckým uměním hlavních aktérů mi zůstává rozum stát. První díl ságy se mi ještě dokonce líbil, ale díl od dílu je to horší a horší. Tohle bylo naprosto o ničem a koukat dvě hodiny na to, jak se čeká, co vlastně z Belly vzejde, mi fakt neba..