Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Kung Fury (2015) 

Geniální blbost, nabízí se říct. Na Youtube se dá najít i s českým rychlodabingem, což tomu teprve dodává ten správný 80's šmak.

plakát

Escobar (2017) 

Nedá se říct, že by to bylo špatné, Bardem ztvárnil Pabla solidně. Problém je v tom, že v porovnání s Narcos, které se vyloženě nabízí, odchází tenhle film poražen ve všech ohledech.

plakát

Ten, kdo tě miloval (2018) 

Jedna hvězda za to, že jsem to viděl v kině, kde se dá i ten sebevětší trash tak nějak skousnout. Nicméně, moc jsem se těšil, až bude konec.

plakát

Empire (2015) (seriál) 

Mám rád rap a vždycky jsem měl a tahle subkultura je mi celkově dost blízká. Ze začátku mě to hodně bavilo a tak nějak jsem si to asi vzhledem k ústřední dvojici spojil s Hustle and flow, což je s 8 milí asi nejlepší film, co se Hip Hopu týče. Jako, když se sen dealera změní v realitu a obrovské hudební impérium. Postupem dalších epizod mě to ale začalo čím dál víc nudit. Lezly mi na nervy nic neříkající zápletky a také jejich rychlé rozuzlení. Z kraje se aspoň nějaká dějová linka táhla celým seriálem, ale ta postupně bledla až úplně zmizela a začalo to působit jakýmsi divným umělým natahováním. Když se vytratila i jedna z mých oblíbených postav, neměl jsem už důvod dívat se dál. Nejspíš se k tomu někdy vrátím, abych dokoukal celý seriál, ale asi to nebude v blízké budoucnosti.

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Docela zajímavý námět, ale ničím zajímavý, nudný a plytký scénář. Přišlo mi to podstatně delší než je stopáž, která se zdála být ideální. Navíc jsem si během sledování častokrát vzpomněl na Volání o pomoc od Bindera, které je tématicky hodně podobné a hlavně podstatně lepší. Nebýt toho lákavého obsazení, hodnotil bych asi níž.

plakát

Cashback (2006) 

Skutečné umělecké dílo.